logo

Светът полудя по този арабин!  (СНИМКИ)

Светът полудя по този арабин! (СНИМКИ)

Определя характера на жените според маникюра им

Запознайте се с Маруан Ал Тайер, който може веднага да определи какъв е характерът на едно момиче, когато види маникюра й. Човекът не е мързелив и е направил инструкции с подробно описание на видовете маникюр: започвайки от цвета и завършвайки с формата на ноктите.

Ръководство за мъже: Как да познаете злобна ли е жената по ноктите й

Водени от упътванията, всеки ще може да разбере дали си струва да се обвърже с едно момиче. След като Маруан публикува инструкциите си в Twitter, постът събра над 200 000 харесвания и бързо стана вирусен.

Пастелните нюанси са най-безопасни

Да започнем с цвета. Според Маруан момиче с бежови нокти или други пастелни нюанси ви гарантира безопасност. 

Бял и черен маникюр - въпрос на късмет

Маруан е сигурен, че в случая с белия и черния маникюр шансовете за адекватност са 50 на 50

Ако маникюрът е с цветовете на дъгата - бягай!

Ярките цветове вече са не само аларма, а направо оглушителна сирена. Маруан препоръчва при червени, жълти или зелени нокти, мъжът да тича и да не се обръща назад. Или „уверете се, че имате здравна застраховка и сте осигурили живота си“, съветва той.

11 опасности, които дебнат в салоните за маникюр и които маникюристката никога няма да ви признае (СНИМКИ)

Време е да преминем към формата: не е толкова лесно
 

Ако ноктите са като "планински върхове или стрели", тогава, според Марван, трябва да направите същото, което бихте сторили, когато видите яркозелени нокти: бягайте! Техният собственик вероятно е агресивен. Той е сигурен, че острите нокти са необходими на една жена, за да ви наранят.

Дължината на ноктите също е от значение

Късите нокти не са опасни, те са като неутралния цвят на лака. Средните дължини са причина да се замислим. Според опита на Маруан най-често ноктите със средна дължина са предпочитани от платинени блондинки, които обичат да повтарят: „Боже мой“, а колата им винаги да е запушена с боклуци. 

Модни трикове и съвети, които всеки зодиакален знак трябва да спазва

И накрая, финалът е много дълги нокти.

Собственичките на дълги нокти пият само текила или Хенеси, обичат да танцуващи и не се нуждаят от мъже. Могат да се бият и да разбиват сърца.

След като постът стана вирусен, момичетата започнаха да изпращат на Маруан снимки на ноктите си, за да определи техния характер, и се оплакаха, че не е казал нищо в описанието за липсата на маникюр./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

viki

viki 07.05.2019 15:00

Браво! Сега всички психарки, са по петите му!Ако това е целял е ударил Джакпота ,защото загубените жени, са и лесни ...за секс.

dd930

dd930 10.05.2019 18:07

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g