logo

6 магнита за бедност, които не пускат парите в дома ви

6 магнита за бедност, които не пускат парите в дома ви

Те привличат негативната енергия и бедността и ви пречат да забогатеете

Всеки човек се стреми към богатство. Доста често обаче се случва така, че то все ни заобикаля. 

Ако имате проблеми с парите, не бързайте да се отчайвайте! Може би в дома ви има неща, които привличат негативната енергия и бедността.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за тях и защо са толкова опасни. Най-важното е да се отървете от тях възможно най-бързо да се придържате към тези прости правила и в бъдеще. 

Изсъхнали или изкуствени цветя

Много жени получават букети от колеги, приятелки, от любимия мъж. Когато цветята са свежи, всичко е наред, но щом започнат да изсъхват и да губят жизнеността си, те се превръщат в магнит за бедност. Всички изсъхнали растения също попадат в категорията опасни домашни предмети.

Ако искате запазите подаръка за спомен, можете да направите снимка на букета, да го изсушите, но не трябва да го дръжте в дома си твърде дълго.

Имате такива картини в дома си? Бързо ги изхвърлете, носят болест и бедност!

Изкуствените цветя също са много опасни. Много хора ги държат у дома си като декорация, но малцина знаят, че това е най-силният магнит за финансови проблеми. 

Вместо изкуствени цветя може да си вземете картина с букет, която да окачите на стената. За да привлечете богатството, можете да си купите и дърво на парите. Това растение е най-силният финансов талисман.

Смачкани пари и скъсан портфейл

Ако портфейлът ви е скъсан и опърпан, незабавно го изхвърлете и го заменете с нов. Не го ли сторите, паричните потоци ще секнат. 

В портмонето не трябва да слагате смачкани пари. Преди да поставите банкнотите, трябва да ги поизгладите. Същото важи и за касичките с пари. Ако просто сте натъпкали купюрите вътре, очаквайте финансови проблеми. Парите обичат реда! 

Боклук до входната врата

Много хора оставят чувалите с боклук близо до входната врата. Всъщност, няма никаква разлика къде стоят - зад  вратата или вътре в стаята. Затрупаният вход или изход е пряк път към финансови проблеми и липсата на пари.

Веднага изхвърлете тази гадост от дома си! Тя привлича бедност, разруха и смърт!

Не забравяйте, че в никакъв случай не трябва да трупате и мръсни обувки на входа. Трябва по-често да почиствате тази част от жилището, тъй като тя е отговорна за постиженията, мотивацията и трудолюбието. 

Счупени или неправилно поставени огледала

Счупеното огледало е източник на финансови неуспехи, болести и раздори между близките. В такава къща никога няма да има нито пари, нито щастие. Затова и счупеното огледало трябва да се изхвърли незабавно!

Не по-малко важно е и къде ги поставяте. Огледала, които се "гледат" едно в друго, водят до финансови проблеми.

Смята се, че този елемент от декорацията на дома излъчва най-мощните енергийни потоци, които, ако са насочени един към друг, образуват зона, която блокира потоците на творческа енергия, идващи отвън. С други думи - заради огледалната бариера в такава къща никога няма да има късмет и позитив.

Неработеща техника

Тук могат да бъдат отнесени всички неработещи часовници, които се препоръчва незабавно да бъдат изхвърлени или отнесени за ремонт.

Хвърлете ги незабавно! Тези неща привличат бедността в дома ви, ще останете без пуканата пара

Също така е много важно да не пазите някаква стара електроника - телевизори, аудиосистеми или видео плейъри. На много хора сърце не им дава да ги изхвърлят, но подобни вещи отдавна не носят никаква полза. 

Всичко, което е счупено, трябва да бъде изхвърлено. В противен случай финансовите потоци бавно ще отслабват, докато не започнете да усещате липса на късмет или не се появят финансови дупки в бюджета ви. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

допълвам

допълвам 25.06.2022 9:53

7. Четене на тъпи статии като тази.

До допълвам

До допълвам 25.06.2022 17:46

Колко сте прав. Разсмяхте ме от сърце и ми оправихте деня без пари!

Забраняват

Забраняват 26.06.2022 23:20

Се чужди производители

The wall

The wall 27.06.2022 10:33

И стените ,да не са ,от тухли , всички други материали , но не и от тухли. Осмия магнит правило.