Бърз тест с пръстени побърка всички СНИМКИ

Изборът на бижу разкрива как мъжете възприемат жената, която го носи

https://jenata.blitz.bg/relaks/brz-test-s-prsteni-pobrka-vsicki-snimki Jenata.blitz.bg
Бърз тест с пръстени побърка всички СНИМКИ

Изборът на бижута може да разкрие много за личността на жената, която ги носи. Сега от jenata.blitz.bg ще поговорим най-вече за пръстените. 

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме, че ако докоснете лицето си с пръстен ще научите дали ви грози страшна болест. Малко преди това стана ясно къде трябва да носите пръстените, за да не съсипете живота си.

Сега обаче от jenata.blitz.bg попаднахме на много интересен тест. Всичко, което трябва да направите е да изберете един от шестте пръстена и ще научите как мъжете ви възприемат.

Ето ги и пръстените! Изберете един от тях!

Ето какво разкрива изборът на пръстен за вас като жена:

Пръстен № 1

Изборът на първия пръстен показва, че сте много изтънчена и чувствителна натура. Мъжете ви възприемат като крехка жена, това ги кара да искат да проявяват повишена загриженост към вас.

Пръстен № 2

Ако сте избрали втория пръстен, значи сте жена, която много се обича и глези. Мъжете са сигурни, че сте готови да похарчите последните си пари, за да се харесате и да изглеждате още по-добре.

Пръстен № 3

Изборът на третия пръстен показва, че имате много лек и весел характер. С вас никога не е скучно, мъжете ви възприемат като харизматична и интересна жена, която винаги е в състояние да ги развесели.

Пръстен № 4

Ако сте избрали четвъртия пръстен, значи сте свободолюбива и весела жена. Мъжете са привлечени от вас, защото за тях вие сте въплъщение на нов и пъстър живот.

Пръстен № 5

Изборът на петия пръстен подсказва, че сте мистериозна жена. За мъжете често е трудно да ви разберат, но те са привлечени именно от вашата мистерия.

Пръстен № 6

Ако изберете шестия пръстен, значи сте оригинална и креативна жена. Така ви виждат мъжете. Те са сигурни, че не можете да бъдете изненадани от червени рози и вечеря в ресторант, така че те трябва да измислят оригинални изненади за вас. Това е единственият начин да спечелят сърцето ви. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Горещи

Коментирай