logo

Докоснете лицето си с пръстен и ще разберете дали ви грози страшна болест ВИДЕО

Докоснете лицето си с пръстен и ще разберете дали ви грози страшна болест ВИДЕО

Хората масово започнаха да прилагат този метод, за да разберат какво се случва със здравето им

Здравето определено е най-важното нещо, за което човек трябва да внимава. Има хора, които и при най-малката болежка посещават лекар. Други пък избират да заложат на самолечение и допитване за мнения из социалните мрежи.

10 уж безобидни симптоми, които обаче сигнализират за смъртоносни болести

Именно в нета се появиха редица видеа, които взривиха хората. Според кадрите единственото, което човек трябва да направи е да вземе един пръстен, да го прекара по лицето си и само така ще разбере дали има тежка болест.

Да, за изпълнението на тази задача ви трябва само пръстен. Някои потребители в мрежата спорят дали той трябва да е от чисто злато или сребро. Повечето обаче заявяват, че и двете сплави вършат работа.

Ноктите ви може да сигнализират за коварни болести, вижте симптомите!

И така – вземете пръстена и го прекарайте (с натискане) по някоя част на лицето си. Ако след това остане червена или още по-зле – синьо виолетова следа, то значи имате анемия. 

Лекарите обаче са на друго мнение. Те са уверени, че това не е индикация за наличието на анемия. 

7 ранни симптома на рак, които 90% от хората пренебрегват!

Докторът на науките и сертифицираният специалист Неха Патхак каза, че тъмните ивици по лицето, които може да се образуват след въпросния трик, могат да се появят поради козметични и кожни проблеми, както и реакция на тъканта към златната или сребърна сплав, а също така и заради по-силен натиск. 

Доктор Неха Патхак е категоричен, че най-добрият начин за откриване на анемия е да се свържете със специалист и да се тествате. 

Вижте във видеото как една жена приложи този метод върху себе си. Но не забравяйте – преди да решите, че имате някоя болест се консултирайте първо с медик, а не чрез допитване из нета! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://kamerimoreto.eti.pw

http://kamerimoreto.eti.pw 23.05.2020 13:26

http://kamerimoreto.eti.pw