Ето къде трябва да носите пръстени, за да не съсипете живота си

Ето къде трябва да носите пръстени, за да не съсипете живота си

Осъзнавайки простите, но много важни закономерности, можем да преобърнем съдбата си

От древни времена златните и сребърни бижута, включително пръстените, са били атрибути на магьосници, свещеници и лечители. Подсилени със скъпоценни и полускъпоценни камъни, те са били проводници на космическата енергия.

Слагайки пръстен и настройвайки се на желаната вълна, магьосникът е можел да лекува или пък обратното - да урочасва, да привлича пари към себе си и да коригира съдбата си.

Днес почти никой не се интересува на кой пръст трябва да носи пръстен. Жените решават този въпрос чисто интуитивно. И допускат грешка, защото, осъзнавайки простите, но много важни закономерности, чрез пръстените можем да преобърнем съдбата си. В истинския смисъл на думата!

Всички носим злато или сребро, но може би вредим на здравето си

Не всички знаят на коя ръка трябва да носят пръстена си. Като начало, ще изясним значението на ръцете. Дясната "взима", а лявата "дава". Първата е по-активна, а втората - по-пасивна.

Искате да сте по-умни и успешни? Тогава носете пръстени на дясната ръка. Скъпоценностите на лявата ръка пък ще ви предпазят от проблеми и нещастия. С други думи - това е най-добрият амулет, който можете да имате! 

Носите едновременно златни и сребърни украшения? След като узнаете колко опасно е това, повече никога няма да го направите

Металът, от който е направен пръстенът, също е много важен. Златото олицетворява енергията Ян. То е традиционно активен метал. Среброто коригира енергийните дисбаланси, предпазва от уроки и лоши очи. Спомнете си легендите: само сребърният куршум е в състояние да убие върколаците. 

Важно е също така да знаете, че всеки един пръст отговаря за нещо. Палецът на дясната ръка - това са вашите разум и логика. Ако носите златен пръстен на този пръст, ще станете по-прагматични и предприемчиви.

Златен пръстен на левия палец ще допринесе за развитието не само на интуицията ви, но и на нейната монетаризация. 

Формата на палеца издава много за характера ти! Провери какви тайни крие твоят

Показалецът се свързва с енергията и с човешката сила. Когато сочите с този пръст, вие излъчвате мощен енергиен поток, който дори може да пробие аурата. Това обяснява дискомфорта, който изпитвате, когато някой ви сочи с този пръст. 

Ако това се превърне в навик, сложете на този пръст сребърен пръстен, инкрустиран с камъни в хладни цветови нюанси. Що се отнася до златото - по-добре не го носете на показалеца! То само ще помогне на черните магьосници, които искат да пробият енергията ви. 

Всеки ден от седмицата си има свой цвят! Ето как трябва да се обличате, за да не се отървете от късмет

Златен пръстен на средния пръст ще ви помогне да ускорите развитието на кармични програми, които животът ви е подготвил. Неприятностите и проблемите ще се излеят върху вас като из ведро, но след това всичко ще е наред.

Не забравяйте, че  ускоряването на кармичната програма ще пречупи слабия човек, а силния ще направи още по-силен. 

Тези четири признака издават, че това не е първият ви живот на Земята

Ако искате да смекчите тежестта на кармичните удари или да ги отложите, тогава използвайте сребро. Трябва да го носите на лявата си ръка.

Безименният пръст е свързан с няколко сфери: на любовта и семейство, както и на успеха сред хората. За да постигнете това, което искате, използвайте злато. Носете го на дясната си ръка.

Кутрето на лявата ръка е свързано с качества като ум и умение да се разбирате с другите хора. Златен пръстен с червен камък на този пръст ще ви помогне да засилите комерсиалния си талант. Парите няма да потекат към вас като река, но ще бъдат достатъчно. 

7 неща, които не трябва да давате назаем дори и на най-добрата си приятелка!

Искате да си починете от всичко? Сложете сребърен пръстен на кутрето си! 

Венчалните халки са символ на верността. Когато младите разменят пръстени, те заявяват намерението си да "живеят заедно в радост и скръб и да умрат в един ден". Те носят халката си на безименния пръст на дясната ръка. 

Най-добре е халките да са от злато. Те правят съпрузите по-активни в брака и ги кара заедно да работят върху изграждането на семейните отношения.

Среброто прави човека някак си по-пасивен, дори егоистичен. Този метал кара хората само да взимат, без да дават нищо в замяна. А това далеч не е най-добрият вариант за дългосрочно развитие на отношенията.

Изберете си пръстен и разберете какви тайни разкрива той за характера ви!

В случай, че бракът се разпадне, всеки един от съпрузите трябва да върне пръстена на бившата си "сродна душа". Или пък да премести пръстена от лявата на дясната си ръка. Пръстът, разбира се, отново трябва да е безименният.

Това ще помогне да забравите неуспешната любов и бързо да се настроите за нова връзка.

Не е добре да пазите венчалната си халка в кутия, защото енергийната връзка с бившия ви партньор ще се запази. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай