Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Всеки от нас поне веднъж в живота си е губил или намирал нещо на улицата. Някои находки могат да ни донесат огромни неприятности и за нищо на света не трябва да ги взимаме със себе си. Други обаче обещават да ни донесат много късмет и благоприятни събития.

От малки сме научени, че нищо в този живот не идва даром и всичко трябва да бъде спечелено. Късметът идва много рядко и не каца на рамото на всеки. Преди обаче щастието да ни се усмихне, съдбата ни изпраща знак, обикновено под формата на някаква  обикновена находка. 

Предците ни са вярвали, че намерените на улицата неща са знаци и послания от висшите сили и са им придавали сакрално значение. Днес от jenata.blitz.bg ще споделим с вас на кои находки си заслужава да обърнете внимание и да вземете със себе си, за да се сдобиете с много късмет, успех и пари.

Подкова 

Едно време желязна подкова можеше да се намери на всеки селски път. Въпреки това, дори и в онези години, коне са можели да си позволят само богатите хора, поради което намирането на подкова на земята се е считало за символ на финансово благополучие и късмет. Някои хора са забогатявали в буквалния смисъл на думата, тъй като стопаните често са украсявали подковите на конете си със скъпоценни камъни.

С тези прости трикчета ще привлечете късмета и парите в живота си

Тези времена отдавна са отминали, но поверието продължава да действа с пълна сила. Затова, когато видите на пътя подкова, може да я сметнете за символ на късмет. Вземете я със себе си и я заковете над прага на дома си и със сигурност късметът няма да ви подмине. 

Икона

Днес не всеки човек носи кръстче на врата си, да не говорим за малка икона, която да го предпазва от беди и нещастия. Но някога вярващите християни винаги са имали в себе си малка икона, изобразяваща Исус Христос, Богородица или някой от Светите апостоли.

3 начина да привлечеш късмета в дома си по фън шуй

Да се натъкнеш на подобна находка в днешно време е много трудно. Но ако случайно намерите малка иконка на улицата, не я подминавайте. Вземете я със себе си и кажете: "Господи, благослови ме", осветете я в църквата и не се разделяйте с нея. Такава находка ще ви донесе успех във всички начинания и ще ви избави от нещастията. 

Копче

Със сигурност често сте виждали загубени копчета, но дори не сте и подозирали, че това е символ на късмета. Намереното на улицата копче е предвестник на добри новини, а колкото повече дупки има по него, толкова по-хубави ще са вестите.  

Тези 15 неща привличат късмета в дома ви, бързо ги намерете!

Най-добре е следващия път, когато намерите копче, да го вземете със себе си. То не само ще ви донесе късмет, но може да се превърне в талисман, който да ви пази от зли духове и магии. Просто прокарайте червена нишка през дупките му и я завържете на възел. Талисманът сложете върху тялото си, далеч от любопитни очи.

Ключ

Ключът отдавна е смятан за мощен амулет, който заключва дома и го предпазва от черна магия. Днес това поверие също работи, а колкото по-стар е ключът, толкова по-голяма е силата му. Намереният на улицата ключ вземете със себе си и го скрийте под прага. Оттук нататък той ще брани надеждно дома ви от зли сили.

С тези талисмани всяка зодия ще се радва на късмет и огромно богатство през новата година

Ключът, намерен на пътя, ще ви донесе успех и във всяка едно действие, свързано с недвижими имоти. Можете спокойно да наемате, заменяте или продавате къщата си. Постъпленията от подобни транзакции ще ви изненадат и зарадват изключително много. 

Работещ часовник

Хората често изхвърлят на улицата старите си счупени часовници. Но малцина имат късмета да попаднат на здрав и работещ часовник. Сигурно защото подобна находка си е истински знак свише. 

Намерен часовник е символ на обновление и благоприятни промени, които ще започнат да се случват много скоро. Добре е да знаете, че ползите няма да започнат да се изсипват като манна небесна. Часовникът е предупреждение, че времето неминуемо се движи напред и е време да се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Дошло е време за делото на живота ви. Небесата очакват от вас решителни действия и са готови да ви помогнат по всевъзможен начин.

Никога не приемайте или подарявайте тези 9 неща, носят лош късмет и дори смърт!

Между другото, не е нужно да носите на ръката си часовника, намерен на улицата. Можете да го държите в дома си, но е най-добре да намерите собственика му. Ако му го върнете, ще ви сполети голям късмет! 

Ръкавици  

Едва ли има някой, който да не е губил поне един чифт ръкавици през зимата. За някои хора подобно нещо си е истинска трагедия, защото винаги е много досадно, когато губиш любимите си вещи. Но за други една подобна находка е не само приятна изненада, но и щастлива поличба!

Погледнете внимателно дланите си? Ако виждате буквата "М", сте извадила голям късмет, защото...

Няма нужда да взимате ръкавиците със себе си. По-добре е да намерят собственика си, затова ги сложете на видно място. Самият факт, че сте ги открили, символизира началото на градивни събития в живота ви. Кожените ръкавици са предвестници на нови бизнес познанства. А ако момиче намери мъжка ръкавица, това означава, че скоро го очаква съдбоносна среща с мъжа на живота й. 

Пръстен 

Пръстенът, особено ако е скъпоценен, не е от най-щастливите находки. Човек, който не го знае, веднага ще вземе пръстена със себе си, а той ще му навлече много проблеми, дори да унищожи семейството му или да го раздели завинаги с много близък човек.

Подобна находка може да донесе късмет само на жена или момиче. В този случай пръстенът ще бъде предвестник на съдбоносна среща с любимия, която ще прерасне в брак. 

Тези сънища вещаят късмет и пари

Колкото и красив да е пръстенът, не трябва нито да го слагате на пръста си, нито да го носите, защото могат да ви сполетят всички проблеми и болежки на предишния му собственик.  Ако възнамерявате да намерите човека, загубил бижуто, не го докосвайте с ръце. Вдигнете го с носна кърпичка и го сложете в джоба си. А ако не планирате да търсите собственика, просто го подминете, като не забравяте да плюете три пъти през лявото си рамо.

Старинна монета 

Ако на улицата видите стара монета, не бързайте да я подминавате! Това си е истински талисман, обещаващ успехи в бизнеса и финансовата независимост. Освен това, колкото по-стара е монета, толкова повече късмет и щастие ще ви донесе този дар от съдбата. 

Калинка

Това миниатюрно насекомо с червени крилца на черни точици неслучайно е наречено калинка. Нашите предци са вярвали, че то е жител на Небето и се среща само с определени хора, за да им предаде Божията воля.

Ето къде трябва да сложите огледалото, за да привлечете късмета в дома си

Ако видите калинка, не я подминавайте. Още по-благословени ще са онези, на чието рамо кацне насекомото. Вземете я в ръката си и си пожелайте нещо. На учениците и студентите тя ще донесе късмет в обучението, на юношите, които искат да си намерят приятел, ще изпрати половинка, а на семействата, които искат дете - здраво и крепко ново попълнение. Ако калинката веднага отлети надалеко, желанието ви ще се сбъдне съвсем скоро. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Котаракът Еркюл

Котаракът Еркюл 08.03.2019 12:54

То и ако изгубения часовник е на нов модел телефон, съвсем си е на късмет.