logo

Бързо изхвърлете тези неща от чантата си, преди да сте останали без пукнат лев!

Бързо изхвърлете тези неща от чантата си, преди да сте останали без пукнат лев!

За да може този аксесоар да ви носи сила и късмет, е важно не само как изглежда, но и какво има в него

Чантата е изключително важен аксесоар, с който жените никога не се разделят. Това означава само едно - че тя трябва да носи късмет, а не да го прогонва.

Чантата може да каже много за вкуса на собственичката си. А съдържанието й - за енергията и ценностите, с които тя живее.

Между другото, чантата не е просто аксесоар. Освен функционална стойност, тя, както всеки друг предмет, си има и собствена енергия. А енергията на вещите е тази, която влияе на атмосферата във вашия дом, в определена стая или на работно място.

Съдържанието на дамската чанта не прави изключение. За да може тя да носи сила и късмет на притежателката си, е важно не само как изглежда, но и какво има в нея. 

Специалистите по биоенергетика са категорични, че само ако е правилно заредена с положителна енергия, може да донесе късмет. 

Такова портмоне ще ви обрече на бедност

Някои вещи са в състояние да причинят бедност, провал и проблеми и нямат никакво място в дамската чанта. Ето ги и тях: 

Стари снимки 

Няма значение дали на тях е самата жена, децата или съпругът й. Ако снимката е много стара, тя определено ще привлече негативизъм и ще лиши дамата от късмет.  А в един момент се получава, че старите снимки не й позволяват да се развива.

Работата е там, че ние сме истински и сме на снимката. Това понякога са двама различни души - както външно, така и енергийно. 

Ако толкова много искате да си напомняте за любимите хора, може да си направите нова снимка, която е добре скоро да бъде заменена с друга, още по-нова. 

Приблизителното време на подмяна на фотографията винаги е различно. Ако не сте имали големи промени във външния вид и в живота си, по-добре не носете снимка, която е на повече от година, в чантата или портфейла си. 

Игла в чанта

Най-добре е да не носите игла в чанта си, защото с нея късметът може бързо да изчезне. Ако обаче изведнъж ви се наложи да носите игла и конец със себе си, по-добре ги поставете в пакет или друга специална чанта.

6 магнита за бедност, които не пускат парите в дома ви

Няма значение дали иглата е в калъфче, или просто в чанта. Тя носи проблеми и нещастие.

Между другото, това не се отнася за карфиците. Те могат да са мощен амулет и присъствието им в чантата е задължително.

Счупено огледало

В чантата в никакъв случай не трябва да има счупено огледало, защото ще привлече неуспехи в живота ви. Те могат да бъдат толкова неочаквани, че няма да успеете да се справите с тях. И единственото, което ще ви остане, е да пожънете плодовете на проблемите, които ви е донесло счупеното огледало.

Поверията казват, че счупеното огледало може да доведе до злополука при шофиране на личния автомобил и дори в обществения транспорт. Освен това то увеличава вероятността да срещнете опасен човек по пътя си или да се натъкнете на недобросъвестни продавачи в магазина.

Боклуци

Много жени държат в чантите си всякакви боклуци - билети от автобуса, касови бележки от магазина, опаковки от бонбони и дъвки... Нищо лошо няма да се случи, ако стоят там няколко дни, но с течение на времето те започват да привличат отрицателна енергия, която ви лишава от финансов късмет.

Затова е добре да почиствате чантата от ненужните неща на всеки няколко дни. Само така ще успеете да запазите късмета си. 

Неща, които напомнят за неприятни събития и хора 

В чантата не трябва да има нищо, което да ви напомня за неприятни събития от миналото.

Имате такива картини в дома си? Бързо ги изхвърлете, носят болест и бедност!

Например, любимият ви е дал нещо, което носите със себе си, след това обаче сте се разделили по доста драматичен начин, но продължавате да носите въпросното нещо със себе си. Ако не го свързвате с мъжа, а с нещо друго, оставете го при вас, но ако всеки път, когато го погледнете, имате неприятни спомени, не забравяйте да се отървете от него.

Просто го оставете у дома или на работа, ако е възможно. 

Чужди вещи

Дамската чанта е предметът, в който е добре да се носят само лични вещи.

Ако спешно трябва да занесете нещо на някого, опитайте да го направите възможно най-бързо. За няколко часа чуждата вещ в чантата ви няма да ви навреди, но ако я държите вътре повече от ден, ще започне отрицателното въздействие, което се изразява под формата на проблеми с късмета. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Муле

Муле 02.06.2023 14:41

Боли ма хуя за Дъртата чанта... Искам нещо "агнешко"