logo

Чернокожа мадама натрупа тлъсти пачки, унижавайки публично мъжете

Чернокожа мадама натрупа тлъсти пачки, унижавайки публично мъжете

Тя има 10 лоялни клиенти, които й плащат просто така, без да й се налага да полага каквито и да е усилия

Млада дама от американския щат Северна Каролина спечели над 100 хиляди долара, унижавайки публично мъжете, пише The Sun.

Жената, известна с псевдонима Господарката Марли, е финансов доминатрикс. Научила за съществуването на доходоносната "професия" от интернет, когато загубила работата си като продавачка в магазин и търсела други начини да припечели пари.

Американката написала в интернет: "Как да спечелиш пари онлайн като жена, която е секси" и попаднала на финансовото господство.

"Това е психологически фетиш, при който мъжете, склонни към мазохизъм, дават пари на доминиращи жени, без да получават нищо в замяна", споделя жената.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

По думите й, тези господа се възбуждат от унижението и невъзможността да контролират собствените си финанси. 

"Те знаят, че дават парите си на някой, когото няма да срещнат и който наистина не се интересува от тях. Нещо в това ги възбужда сексуално", добавя тя.

Жената решила да се пробва в тази сфера и през първата седмица накарала непознат да й възстанови 50-те долара, които похарчила в ресторант.

Начална даскалица и майка на 2 деца натрупа тлъсти пачки от палавите си СНИМКИ 18+, а мъжът й...

"Все още не знам кой е бил. Пуснах касовата си бележка в Twitter и казах, че някой трябва да ми възстанови сумата. И получих 50 долара", казва Марли. 

Днес тя има 10 лоялни клиенти, които й плащат всеки ден или всяка седмица. Те го правят просто така, без да й се налага да полага каквито и да е усилия. 

"Провеждам и сесии, в които аз и моят клиент разговаряме по телефона или чрез видеовръзка, и в същото време изпомпвам пари от електронната му сметка.  

46-г. майка направи луди пари от палави СНИМКИ и не може да се отърве от ухажори на годините на сина си

Една сесия може да продължи 30 минути. Първоначално ми изпращат 10 долара, две минути по-късно - 20 долара и т.н.", разказва Господарката Марли.  

За няколко години новото занимание й донесло над 100 000 долара. Освен това клиентите плащат сметките й, изпращат пари на родителите й, изплащат заема, който е взела, за да плати висшето си образование, и са компенсирали разходите по пътуването й до Мексико от 5000 долара.

Тристайният апартамент на предприемчивата дама в Ню Йорк, както и цялото му обзавеждане, също са купени с пари на доволни клиенти. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!