logo

Начална даскалица и майка на 2 деца натрупа тлъсти пачки от палавите си СНИМКИ 18+, а мъжът й...

Начална даскалица и майка на 2 деца натрупа тлъсти пачки от палавите си СНИМКИ 18+, а мъжът й...

43-годишната Ева признава, че много й харесва да работи като учител, затова решила да стане инструктор в OnlyFans

Начална учителка от американския щат Тексас напусна работа и натрупа тлъсти пачки, продавайки голите си снимки, пише Daily Star.

43-годишната Ева Уайлд работи в начално училище от 13 години. Заради ограничителните мерки, въведени във връзка с пандемията от коронавирус, тя трябвало да преподава на децата онлайн.

Това обаче не й носело достатъчно приходи и тя решила да започне да печели от платформата OnlyFans, чиито потребители получават достъп до съдържанието срещу заплащане.

Ева, която е майка на две деца, признава, че много й харесва да работи като учител, затова решила да стане инструктор в OnlyFans и да учи другите модели как да се рекламират по най-добрия начин в сайта.

"Целта ми е да разширявам възможностите на жените в търсенето на щастието, дори това да се случва по нетрадиционен начин. Винаги съм знаела, че призванието ми е да уча хората. Това е полезна работа и аз се гордея с нея", обяснява американката. 

Секси стюардеса сащиса мъжете от цял свят СНИМКИ

След известно време обаче Уайлд решила да започне да продава свои разголени снимки в мрежата.

"Отначало се страхувах, че може да ме разпознаят, затова се снимах, криейки лицето си. В момента, в който започнах да обличам по-секси бельо, да се гримирам и да си правя косата, нещо в мен се събуди.

Част от мен, която мислех, че е изгубена завинаги, започна да оживява, това беше най-прекрасното чувство.

Тези секси мамчета шашардисаха света с историите си! Показаха как се живее на пълни обороти (СНИМКИ)

Станах по-уверена, почувствах се привлекателна и горда от това, което правя.

Съпругът ми също започна да ме гледа по различен начин. Сексуалният ни живот се изпъстри с нови цветове", подчертава тя.  

46-г. майка направи луди пари от палави СНИМКИ и не може да се отърве от ухажори на годините на сина си

През първия месец от продажба на снимките си тя спечелила 50 долара. В момента обаче пикантните й фотографии й носят по 2000 долара на месец, а от обучение на жени си докарва  по 15000 долара месечно. 

Ева не смята повече да се връща в класната стая. И е убедена, че OnlyFans е променил живота й към по-добро във всяко отношение. 

Секси рибарки развяха голи гърди! Причината е смайваща (СНИМКИ 18+)

Днес тя работи минимум по 10 часа на ден, планира публикациите си, отговаря на съобщения и обучава модели.

"Наистина е забавно, че от учителка преминах в развлекателната индустрия за възрастни. Никога не е късно да се превърнеш в най-добрата си версия", казва в заключение тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!