logo

Дженифър Лопес направи куп интимни признания СНИМКИ

Дженифър Лопес направи куп интимни признания СНИМКИ

Певицата говори за годинките й, любовта и скандала около Супербоул 2020

Едно от заглавията на GQ Man of the Year беше 50-годишната Дженифър Лопес. Певицата се появи на една от кориците на декемврийския брой на списанието.

Страшен гаф! Тоалетът на Джей Ло не издържа и се разцепи на сцената КАДРИ

В интервю там тя направи куп интимни признание.

Певицата сподели много неизвестни детайли около снимките на филма „Да свалиш Уолстрийт“ (Hustlers), продължаваща й афера с 44-годишният бейзболист Алекс Родригес, предстоящото й представяне на Супербоул 2020 и други.

Джей Ло се подготвя за сватбата. През март тази година Родригес, с когото се среща повече от две години, й предложи брак.

„Много сме сходни с него. Имаме подобни стремежи и амбиции. Той е спортист и винаги се стреми да бъде най-добрият. Имам същата цел, само искам да успея в своята област. 

Ние сме много трудолюбиви хора, които работят с цялата си страст. Освен това имаме голямо уважение един към друг ... 

Алекс обича бизнеса - учи в бизнес училище. Той знаеше, че аз съм не само креативна личност, но и бизнесдама със собствена линия дрехи, парфюми и други. И когато му разказах за всичко това в началото на нашето познанство, той каза: „Чакай, какво казахте? Колко спечелихте? Мисля, че има по-добър начин за това, чрез който ще изкарате още повече пари“.

Правим огромни инвестиции. Печелим милиарди“, каза тя в интервюто.

Дженифър Лопес ще се появи и на Супербоул 2020 с 42-годишната Шакира. Някои от колегите им отказаха да пеят на мероприятието и да свържат името си с мача на Националната футболна лига (NFL) в знак на солидарност с футболиста Колин Каперник, който през 2016 година предизвикателно отказа да слезе от пейката, когато прозвуча химнът на САЩ. Той направи това в знак на протест срещу расизма и така остана без клуб. 

Джей Ло обаче има друго виждане за ситуацията.

Пламна страшна война между Селин Дион и Джей Ло СНИМКИ

„Разбирам защо моите колеги отказват да участват на Супербоул 2020. Всеки трябва да направи свой собствен избор и да се чувства добре в него. Струва ми се, че Супербоул е невероятно мероприятие и едно от най-амбициозните места за всяко съобщение, което човек иска да даде на света... 

Според мен представянето на две жени от Латинска Америка в Super Bowl е страхотно! Трябва да помислим внимателно как да използваме нашите 12-14 минути на сцената, така че хората да разберат нашата стойност в тази страна. Това може да бъде много красиво и полезно“, категорична е певицата.

„Всички жени и особено артистите и в частност певиците стават все по-добри с възрастта. Кариерата на Мерил Стрийп започна след като навърши 40 години. Същото бе и с Тина Търнър, Шер и други. Цъфтяха, сякаш преди не са цъфтали, нали?“, така Джей Ло отговори на въпрос не се ли притеснява, че вече е на половин век.

„Изключително нетърпелив съм. Имам нужда от всичко при това сега и веднага. Трудно мога да поддържам бавно темпо: това ме дразни. И мразя думата НЕ“, така певицата описа своята личност. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай