Тези четири признака издават, че това не е първият ви живот на Земята

Тези четири признака издават, че това не е първият ви живот на Земята

Прераждането е основна концепция в различни духовни и религиозни традиции. То все още е духовно понятие, вяра, че след смъртта душата ни е способна да се всели в друго тяло.

Някои хора се връщат отново на Земята, за да облекчат кармата си, други - за да помагат на хората да се развиват. 

Има достатъчно научни доказателства, че прераждането съществува. Но как да разберем дали и друг път сме били на Земята? И дали пак сме били хора? 

Тези четири признака могат да ви накарат да повярвате, че душата ви е много по-стара от вашето тяло. 

Хората за вас са като отворена книга

Отдавна сте забелязали, че ви е достатъчно само веднъж да погледнете някой човек, за да разберете всичко за живота му. Само няколко минути с него са ви достатъчни да разберете как живее, щастлив ли е и какви неща го измъчват. 

Струва ви се, че във вас има софтуер, който ви позволява бързо да изтегляте информацията за другите души. Това е така, защото хората всъщност са много сходни помежду си.

На вас не ви е нужно да поставяте някого на детектор на лъжата, за да разберете дали е добър човек. Не ви трябва да губите и много време в размисли дали трябва да се доверите на новия си приятел, защото получавате информацията мигновено. С подобни въпроси интуицията ви се справя много добре. 

Наслаждавате се на самотата 

Умеете да се наслаждавате на самотата и на времето, което може да посветите само на себе си. Това далеч не се дължи на факта, че сте социопат и обичате да сте сам, а защото най-добре от всички знаете, че времето, прекарано в съзерцаване на звездите, е много по-интересно от това, което ще прекарате в някой търговски център. 

Вие не сте отшелник. Просто не ви е нужно да общувате с хората, само за да доставите удоволствие на собственото си Аз. Не се нуждаете от одобрението на връстниците си и от обществено признание. Тъй като не сте на този свят за първи път, нямате нужда от експерименти, с които да разберете кой начин на живот ще е най-добър за вас. Все още се чувствате комфортно както сами, така и с други хора. И винаги знаете кога ще ви е по-интересен първият вариант и кога - вторият.

Не ви харесва начинът, по който е устроен този свят 

Училище, работа, семейни празници... Търчите по тези мероприятия, взимате активно участие във всичко, но осъзнавате, че всичко това не е направено по най-добрия начин. Много често се замисляте над факта, че хората не постъпват разумно. 

Струва ви се, че светът е устроен по неправилен и неразумен начин. Понякога се чувствате като лъв, който е принуден в общество от овце да се държи като овца. Често ви се налага да се преструвате, че ви е интересно, въпреки че в действителност изобщо не е така. Понякога ви се струва, че не живеете живота си, а играете нечия роля. 

Интересувате се много повече от другите от тълкуване на сънища, от правата на животните и от духовност. Не си губите времето в разговори за спорт, метеорологични прогнози и други простовати неща.

Оказвате необикновено влияние на хората 

Хората ви търсят за съвет, въпреки че сте по-млад от тях с 10-20 години. Те знаят, че сте проницателен и мъдър човек. Изглежда, че имате особена философия за живота. Изглежда, че чувствате живота малко по-добре от останалите.

Ако не живеете за първи път на тази планета, знаете истинската ценност на неща като търпение, увереност, честност, самоанализ. И ако на някои хора са нужни повече от 10 години, за да осъзнаят някои неща, на вас това ще ви отнеме само година, защото душата ви е минала през всичко това и по-рано. 

Не се вълнувате от слава, социален статут, изграждане на дом. Най-важното за вас е да растете и да се развивате духовно./jenata.blitz.bg

Коментирай

Точно

Точно 23.06.2018 23:27

Точно е така

Сн. М.

Сн. М. 24.06.2018 22:12

Да, така е !

Полина

Полина 03.11.2020 5:49

Вярно е. Някога си мисля защо отново се връщам на земята.