Ето защо сънуваме починалите си роднини, истината е поразителна

Ето защо сънуваме починалите си роднини, истината е поразителна

Повечето хора се страхуват, че покойникът идва при тях и ги призовава да го последват в света на мъртвите

Често се случва да сънуваме починалите си близки и това е напълно нормално. Все пак, колкото и време да минава, болката от загубата не си отива. 

За мнозина подобни сънища са доста плашещи. Повечето хора се страхуват, че покойникът идва при тях и ги призовава да го последват в света на мъртвите.

Това е отчасти вярно, но починалите роднини, явили се насън, не винаги предвещават смърт. В този случай е необходимо да се вземат предвид много подробности и да се разбере всеки конкретен случай.

Този пророчески сън спохожда всеки човек, преди да срещне смъртта

Ето кои са най-често разпространените варианти: 

Сънувате починалия сякаш е жив

Ако насън прекарвате време с починалия си роднина, сякаш той все още е жив, този сън не носи нищо лошо за вас. По този начин покойникът иска да напомни за себе си, тъй като му се струва, че го забравяте.

За да го успокоите, посетете гроба му. Ако отдавна не сте го почиствали, направете го. Не забравяйте преди това да купите цветя, за да ги оставите на могилата. 

Сънувате починал човек, но знаете, че той вече не е между живите

Обърнете внимание на детайлите в съня. Какво правеше този човек и какво правехте вие? Може би сте си спомнили нещо или някаква дреболия ви се е набила на очи. 

Вещицата на Путин: 4 опасни знака алармират, че смъртта чука на вратата

В този случай починалият роднина иска да ви предупреди за предстояща опасност. Той ви желае само най-доброто и иска да ви предпази от това, което може да се случи. За да разберете обаче за какво ви предупреждава, трябва да се вгледате внимателно в детайлите на съня. 

В някои случаи роднините могат да ви посочат правилния изход от ситуация, която ви притеснява. Това не става директно, а чрез знаци. Така човекът се опитва да ви помогне и да ви поведе по правилния път.

Починалият човек ви моли за нещо 

Такива сънища често сънуват най-близките роднини на покойника. Ако той ви моли за нещо, трябва да отидете на гроба му и да му го занесете.

Често мъртвият може да споменава личните си вещи, но понякога се случва да има нужда от нещо, което не съществува. В този случай си струва да занесете на гроба му цветя и бонбони.

Ванга го е казала: Сънувате ли починал роднина, гответе се за...

Добре е да изпълнявате всякакви други искания на починалите си роднини и тук не става въпрос само за това, което желаят за себе си. Те могат да ви помоли да отидете на църква или да купите нещо за къщата. Всичко това трябва стриктно да се спазва. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

emmi49

emmi49 11.12.2023 15:46

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може------ https://tyny.to/sunex

Ти да видиш

Ти да видиш 11.12.2023 20:26

"Сънувате починал човек, но знаете, че той вече не е между живите" - Стига бе, това не е истина, вие четете ли какво сте написали преди публикация или го карате на ишлеме?