Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

Малцина могат да се похвалят, че носят "пръстена на Соломон"

Пръстенът на Соломон е един от най-загадъчните знаци на ръката. Спокойно можем да кажем, че хората, които го имат, ще бъдат много щастливи.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кой проблем всъщност ни кара да пълнеем. Споделихме ви и  кой е вашият покровител според датата ви на раждане и от какво точно ви пази.

Дали обаче го имате?

За целта ще ви обясним къде се намира и какво точно означава този хубав знак за вас и бъдещето ви.

Пръстенът на Соломон е разположен в основата на показалеца. Тази линия започва от ръба на дланта, краят му изчезва между пръстите.

Как зодията ви пречи да откриете любовта

Той никога не е прав и има формата на арка – никога не е прав.

На коя ръка да го търсите?

Всеки човек е различен. На някои от нас ни е по-удобно да използваме основно лявата ръка, а на други – дясната. Това всъщност е водещата ви ръка, с която главно действате в ежедневието си.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Ръката, която използвате повече, всъщност показва какво се случва в живота ви. Спомагателната ви ръка говори за вашите таланти, способности и вродени качества. Потърсете пръстена на Соломон на спомагателната си ръка.

Хората, които имат пръстена на Соломон, имат страхотна интуиция и дори парапсихологически способности. Те имат дарбата да възприемат с лекота духовния свят.

В живота си се ръководят от високи цели, те често се посвещават на религията. В миналото обикновено такива хора са обвинявани в магьосничество, а в ерата на „лов на вещици” пръстенът на Соломон е бил доказателство за общение с нечисти сили от отвъдното.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, миналото и…

Човек, който притежава този знак на ръката си е не само мистик, у него е ключът към успеха във всяко едно отношение, стига наистина да иска да се развива в тази област.

Тази линия определя не какъв е човекът, а какво може да стане с него. Важно е да не забравяте това.

Пръстенът на Соломон показва какви а скритите ни способности. Какво обаче ще правим с тях и дали ще ги развием, зависи изцяло от нас. Често духовната чувствителност потиска разума и логиката и заради това човек може да загуби интуицията си./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!