Как зодията ви пречи да откриете любовта

Как зодията ви пречи да откриете любовта

Ако неотдавна се е случило да имате поредно разочарование от връзка, може би е първо да погледнете към самите себе си, преди да търсите поредните причини за краха на отношенията ви. А какво ще кажете, ако разберете, че всичко идва от хороскопа ви.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме кои са зодиите, които са толкова цинични и мнителни, че им е трудно да вярват дори на себе си. Разкрихме ви и мъжете от кои четири зодиакални знаци вечно нямат пари.

Някои неща са заложени от раждането ни и ни пречат да бъдем щастливи. Всъщност астрологията не ограничава любовта, а напротив. Просто трябва да сте малко по-информирани, а ние днес ще се погрижим именно за това.

Коя планета влияе на живота ви според датата ви на раждане и какво означава това

Овен: Импулсиност

Кой би си помислил, че това е един от най-романтичните знаци на зодиака.Те често идеализират любовта и го мислят за чувство без недостатъци. Желанието на всяка цена да го изпитат колкото е възможно по-скоро ги прави безразлични. Всичко е свързано с нагласата им. Когато срещнат някой, който е прилична партия, те започват да се чудят „Ами, ако има някой по-добър?”. Вие не давате на повечето хора шанс да покажат повече от себе си и не си позволявате да опознаете добре никого. Заради прекомерната предпазливост и вечно желание за повече може да пропуснете правилния човек.

Телец: Нерешителност

Представителите на този знак стават прекалено недоверчиви и предпазливи, ако вече веднъж са си изпатили от любовта. А в днешно време кой не е? Телците са хора, които се влюбват бавно и методично и не бързат да пускат хора в живота си. Това със сигурност не е лошо качество, но когато сте прекалено внимателни, може да обезкуражите другите, които искат да се грижат за вас. Нерешителността всъщност ви пречи при търсенето на перфектната половинка.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Близнаци: Заетост

Вие сте много общителни и с активна социална позиция. Обичате да сте център на вниманието, да се изявявате публично и да говорите с нови и нови хора. Няма нищо лошо в това, но понякога тази ви „жажда за живот” може сериозно да попречи на личния ви живот. Щастието обича тишината. Вие имате списък със задачи, ангажименти и събития, които поставяте пред личния си живот. Вашият вечно изпълнен със задачи график е сериозна пречка за създаването на здрава връзка с човек от противоположния пол.

Рак: Необходимост от сигурност

Ракът е човек, който постоянно се нуждае от чувство за сигурност. От най-малката опасност или дискомфорт той буквално се побърква. Понякога вашата отбранителна природа (астрологична черупка) ви пречи да рискувате и често пропилявате едни хубави отношения заради привидни „опасности”. Трябва да разберете, че е добре понякога да поемате рискове, а това от своя страна може да ви донесе една красива любовна история.

Жените от тези 4 зодии никога няма да дадат втори шанс на бившия си

Лъв: Гордост

Винаги знаете точно какво искате и как да го получите. Обикновено постигате целите си без чужда помощ. Вашата природа обаче може да ви изиграе жестока шега, когато става въпрос за взаимоотношения. Вие или смятате, че не се нуждаете от никого или жадувате за някого до такава степен, че смятате другото лице за своя собственост. Това, което наистина ви пречи да откриете истинската любов и да сте наистина щастливи, е гордостта. Опитайте се да преодолеете поне за известно време непреодолимото желание да сте център на Вселената.

Дева: Мислите твърде много

Пред другите изглеждате организирани, но никой не мое да си представи, че в главата ви цари тотален психически хаос. Често промените мнението си само с едно щракване на пръстите. От друга страна вие сте чудесен слушател и имате силна и тиха душа. Имате възможност да откриете истинската любов, но първо трябва да успокоите гласовете в главата си. Не се фокусирайте върху това, което не знаете или не можете да промените – освободете се и се влюбете.

Колко са търпеливи зодиите?

Везни: Нерешителност

Винаги се опитвате да правите всички щастливи и да действате така, че около вас да е пълна хармония. Когато обаче става въпрос за връзка, то именно това е вашата слабост. Вместо да правите това, което искате, то вие сте хамелеони и се опитвате постоянно да се адаптирате към дадена ситуация. Нерешителни сте в търсенето на нова любов. Не трябва да се променяте, а да намерите човек, който ще приеме недостатъците ви. Понякога трябва да сте повече верни на себе си и това, което самите вие искате.

Скорпион: Независимост

Обичате да бъдете сами и да следвате собствения си ритъм. Вие сте свикнали да игнорирате отношенията интимните отношения, като нещо маловажно, което пречи да се фокусирате. Дълбоко в себе си обаче вие жадувате за любов. За да я намерите, трябва да сте готови да споделите живота си с друг човек. Не правете компромис със себе си или вашите желания, а дайте шанс на друг да покаже какво точно сте за него.

Пасват си идеално! Тези зодии са създадени една за друга!

Стрелец: Вятърничавост

Вие сте приключенци и сте меко казано лекомислени. Нова храна, нови хора, нови пътувания до най-различни места. Вие мразите рутината. Често гледате на отношенията като вид ограничение, а не като благословия. Това, което наистина ви пречи да намерите истинската любов, е вашата несериозност,що става въпрос за поемане на ангажименти. Трябва да осъзнаете, че любовта няма да ви възпре за нещо и не е нужно да бягате при първия проблем.

Козирог: Сериозност

Козирогът винаги гледа всичко мащабно и има начертан план. Що се отнася до взаимоотношенията, стратегията не се променя, Те държат да знаят точно какво се случва и какъв е човекът – дали споделя техните ценности и цели. Това е отлична тактика, особено когато става дума за дългосрочни отношения. Това, което обаче ви пази от такива отношения, е че сте прекалено сериозни и не давате шанс почти на никого. Всички хора сме несъвършени и когато се откажете от желанието си да гоните „идеала”, който е въплъщение на всичките ви мечти, ще осъзнаете, че хората се влюбват, правят грешки, участ се от другите и израстват заедно. Не всичко ще върви по план.

Тези 6 зодии за нищо на света не могат да се разделят със свободата си!

Водолей: Щедрост

Щедростта е във вашата същност. Вие постоянно давате всичко на другите и ги поставяте на първо място, Готови сте да споделите това което имате с хора, които се нуждаят. Това е най-красивата черта от характера ви. Понякога обаче ставате толкова щедри, че може да загубите всичко. Всичко сокове могат да бъдат изцедени от вас и да се почуствате крайно изтощени, а така няма да можете да дадете нужното на половинката си. Щастието на любовта понякога е да казвате „не”. Вместо да се фокусирате върху себе си и това какво ви трябва, за да дадете повече и повече, намерете човек, който няма да иска да правите и невъзможното за него.

Риби: Въображение

Рибите са най-големите мечтатели. Често си представят различни сценарии, романтични ситуации и фантастични диалози в главата си Понякога обаче са много далеч от истината. Истинската любов може да бъде пропусната, защото винаги мислите за това „какво може да бъде”, вместо да се наслаждавате на щастливия момент./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай