logo

Изберете дете от тази СНИМКА и ще получите съобщение от вътрешното си Аз!

Изберете дете от тази СНИМКА и ще получите съобщение от вътрешното си Аз!

Често, благодарение на асоциативното мислене, е възможно да се разберат истинските мотиви на действията ни

Често, благодарение на асоциативното мислене, е възможно да се разберат истинските мотиви на действията ни. Както знаете, корените на много от проблемите, които ни мъчат като възрастни, се крият в детството. 

Неведнъж от jenata.blitz.bg сме ви предизвиквали с интересни тестове. Преди време ви показахме, че формата на лицето разкрива истинската личност на човека. Подобно нещо може да бъде разкрито и от позата, в която седите.

Сега от jenata.blitz.bg ви предлагаме уникален тест. Благодарение на него ще разберете какво се опитва да ви каже детето, скрито във вас.

Единственото, което трябва да направите е да изберете дете, което ви е „най-присърце“ и да видите какво иска да ви каже вътрешното ви Аз!

Ето я снимката – разгледайте я и си изберете едно от шестте деца.

Готвили сте? Вижте отговорите по-надолу.

Дете №1 - Не крийте чувствата си

Асоциация с дете, което спортува, е характерно за тези, които са сдържани личности. Ако вашият избор е попаднал на този силует, най-вероятно не ви харесва да отваряте на хората, но пък усещате тяхната уязвимост. Може да сте претърпели сериозна травма в миналото. Вашето вътрешно Аз и детето във вас ви подтиква да не криете чувствата си и да не се срамувате от тях. Опитайте се да кажете спокойно какво чувствате. Вижте, това ще направи живота ви по-лесен.

Слънцето, което избереш, ще покаже скритите характеристики на твоята личност (СНИМКИ)

Дете №2 - Не се страхувайте от общуването

Този силует е посочен от хора, живеещи с различни психологически блокове. Те могат да мечтаят за много неща, но се страхуват да действат, а общуването с непознати е като мъчение за тях. Вашето вътрешно дете ви казва да не се страхувате от нови срещи. Децата са много спонтанни създания. Когато им харесва някой, те просто отиват при него и питат: „Ще бъдете ли мой приятел?”. Научете от тях тази непосредствеността.

Дете №3 - Не се изчерпвай


Хората, избрали дете номер три са работохолици. Такива хора могат да работят цял по ден. Вече не си спомняш, че в теб има дете, което е пълно с мечти, приказки и фантазии. Просто си решил да забравиш за него, ставайки веднъж завинаги сериозен възрастен. Вашият фанатизъм може да доведе до емоционално прегаряне, така че не забравяйте за почивката и престанете да се притеснявате за това, което другите мислят за вас.

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

Дете №4 - Бъдете любопитни


Ако изберете силуета на дете, което се е преобърнало с главата надолу на ръцете си, вие сте изследовател по природа. Но сега, когато сте узрели, нямате време да бъдете любознателни. Вашето вътрешно дете ви казва, че е време да събудите желанието си и да изследвате този свят, както и да погледнете на нещата от различни гледни точки. Следвайте съвета му.

Дете №5 - Животът е просто игра


Тази асоциация избира човек, който е заседнал в проблемите си. Такива хора не виждат нищо друго освен трудности. Ако изберете този силует, вие сте настроени твърде сериозни към живота. Вземете пример от децата, които живеят в момента. Насладете се на това, което наистина има значение: приятелите, семейството и вашите хобита. Това е, което вътрешното дете иска за вас.

Дете №6 - Ако можете да си го представите, значи е реално


Харесва ли ви това дете? Тогава винаги сте имали огромни амбиции. Ако животът ви е изпълнен с рутина или постоянно работите, то това ви отегчава. Може толкова да сте зациклили, че да мислите, че мечтите ви са невъзможни. И така ще спрете да се опитвате да ги съживите. Но вашето вътрешно дете ви казва, че нищо не е невъзможно. Трябва да излезете от ежедневието и да започнете да реализирате целите си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Руми

Руми 05.04.2019 17:35

Напълно невярно. Всякакви неграмотници се опитват да правят пари от човешкото любопитство. Няма лошо, но хората с лабилна психика са податливи на внушенията. Засрамете се! Може да навредите на много хора с лъжливите тестове, проучвания и подобни "научни" небивалици.