logo

Формата на лицето разкрива истинската личност на човека (СНИМКИ)

Формата на лицето разкрива истинската личност на човека (СНИМКИ)

Неотдавна от jenata.blitz.bg ви обяснихме как формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им. Преди това ви показахме и 12 форми на гърдите на жените, от които зависи характера им.

Сега обаче ще обърнем внимание на най-видимата част от всеки човек – лицето.

Какво мнение може да се направи за човек въз основа на формата на лицето му? Вярвате или не, но то издава всичко. Има дори специална техника, която да разкрие много за човека само според физиономията му, която се нарича псевдонаука. 

Как носите чантата си? Отговорът ще разкрие всички тайни на вашия характер (СНИМКИ)

Именно затова си струва да се обърне специално внимание на формата на лицето на даден човек, за да разберете с какъв тип си имате работа. 

От тази СНИМКА и решението, което вземете, ще научите всичко за себе си!

И така – ето основните форми на лицето. Вижте ги! И намерете своята форма или тази на човека, който ви вълнува, за да разберете всички тайни на характера си/му.

Ако вече сте решили коя форма на лицето ви вълнува, то вижте отговорите.

Кръгло лице 


Собственикът на тази форма на лице е човек с мек, гъвкав характер. Последното му позволява лесно да се адаптира към околната среда. Силно изпъкнали са скулите за онези, които са особено трудолюбиви и целенасочени на кръгло лице.

6 големи опасности дебнат жените, които не правят редовен секс (СНИМКИ)
 

Квадратно лице


Това са силни и смели хора, те са фокусирани върху действията, а не върху логическото мислене. Между другото, такива хора предпочитат да живеят според правилата. Нищо чудно, че всички супермени са собственици на квадратна физиономия.

Учените го доказаха: Жената трябва да е по-ниска от мъжа си! Причините ще ви смаят (СНИМКИ)
 

Триъгълно лице 

Ако имате човек с лице, което прилича на триъгълник, трябва да знаете следното – той определено е гений или предател. Първото обаче не изключва второто. Тези хора не подлежат на каквито и да е зависимости и могат да използват и двете си качества еднакво добре, за да постигнат желаното.

Продълговато лице 

Първото нещо, което идва на ум като видите такъв човек е, че си имате работа с аристократ. И донякъде сте прави. Те са интелигентни, мъдри и последователни хора. Собствениците на тази форма на лице винаги имат пряк път към дипломацията или политиката.

Трапецовидно лице

Хората с трапецовидно лице притежават повишена чувствителност и интелигентност, но за съжаление страдат от собствената си инерция. За да постигнат нещо в живота, те трябва сериозно да работят върху себе си. Заради справедливостта си струва да се каже, че те успяват в последното.

Овалното лице 

И тук не е толкова просто. Такова лице е комбинация от кръгла и продълговата форма. В резултат на това първият е отговорен за доброта, а вторият - за чувственост и интелигентност. И въпреки че кръглата форма донякъде омекотява студените аналитични способности на продълговата, собствениците на такъв човек са наистина мъдри хора.

Сега, когато трябва да общуваш с непознат, можеш поне приблизително да си направиш първо мнение за него въз основа на лицето му. / jenata.blitz.bg

Коментирай