logo

Как носите чантата си? Отговорът ще разкрие всички тайни на вашия характер (СНИМКИ)

Как носите чантата си? Отговорът ще разкрие всички тайни на вашия характер (СНИМКИ)

Мислите ли, че начинът, по който носите чанта, може да каже нещо за вас? Ще бъдете изненадани - той разкрива на другите за вас повече, отколкото си мислите! 

От тази СНИМКА и решението, което вземете, ще научите всичко за себе си!

Като доказателство, предлагаме да направите малък тест: просто изберете малкия човек на снимката по-долу, който носи чанта по същия начин, както и вие.

Формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им

Е, готови ли сте с отговора? Ако да, то погледнете отговорите, които са по-надолу.

Вариант номер 1 
Ако сте от хората, които предпочитат раниците пред всички други чанти или торбички, най-вероятно сте човек, който лесно може да се справи с всичко. Вие винаги сте снабдени с всичко необходимо за всевъзможно ситуации. В допълнение, такива хора са много благоразумни, а в дивата природа на раницата си можете да намерите всичко – от сладкиши за хленчещо дете до опаковки храна за нещастния котак без дом.

Начинът, по който седиш, разкрива личността ти (СНИМКИ)
 

Вариант номер 2 
Обичате да държите всичко в ръцете си – и в преносен, и в буквален смисъл. Искате да имате пълен и тотален контрол над всичко и всеки – това е мотото на хората, които държат чантата си в ръцете си. Те обичат да контролират всичко на този свят и винаги имат какво да кажат. В допълнение, можете да ги помолите да кажат цялата истина за вас – те имат супер обективно мнение. Но винаги можете да разчитате на такива хора – най-малкото те могат да ударят насилника с тежката си торба. 

Слънцето, което избереш, ще покаже скритите характеристики на твоята личност (СНИМКИ)
 

Вариант номер 3 
Младите дами, които носят чанти на раменете, обичат да четат, защото това е най-удобният начин да си вземеш книга, дори да стоиш на крак дълго време – я в претъпканото метрото, я на спирката. Те са невероятно тактични, толкова много, че дори и да заспиват по време на разговор с вас, те ще го направят с широко отворени очи и от време на време кимват в съгласие, за да не разберете какви ги вършат. 

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност
 

Вариант номер 4
Предпочитате да носите чанта през рамото си? Е, никакъв нападател не може да ви я открадне. Какво казва това за вас? Склонни сте да демонстрирате своето благополучие (съвсем малко), но в същото време сте изненадващо щедри и винаги готови да споделите с ближния си последния грам черен хайвер. 

Погледнете тези СНИМКИ от забавния тест и ще разберете имате ли проблеми със зрението 
 

Вариант номер 5 
Какво току-що премина покрай вас? Торнадо? Не, това е само човек, който носеше чанта на гърдите си, защото това е единственият начин да защити вещите си от предстоящия вятър. Тези хора са напълно непредсказуеми, можете да очаквате неочакваното от тях – и пак ще се намери с какво да ви изненадат. Тези хора са супер енергични и за минута не остават в застой. / jenata.blitz.bg

Коментирай

taka e

taka e 31.12.2018 23:18

ако ти е писнало да те наричат „дебелата", „цоцоланата", „свинята", „тлъстата", „ходещото кюфте" вземи си това,гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ,ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2AVv6QM