Всички тайни за вас падат за секунди с този бърз тест с пеперуди!

Всички тайни за вас падат за секунди с този бърз тест с пеперуди!

Пеперудите са сред най-красивите същества в природата, които удивляват с разнообразието си не само децата, но и възрастните.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква огромна тайна издава за вас начинът, по който носите косата си. Показахме ви и любопитен тест със слънца, който разкрива неподозирани черти на личността ви.

Всеки от нас обаче си има своите предпочитания за пеперуди и разбира се, те се различават от тези на околните. Оказва се обаче, че изборът на краските на пеперуда или вида й, може да ви подскажат и помогнат да разкриете голяма тайна за вас, за която дори и не сте подозирали.

Е, изберете си пеперуда и проверете какво е останало скрито дори за вас.

 

Имате буквата V на дланта си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

Пеперуда 1

Може би не сте го осъзнавали досега, но вие сте от хората, които обичат да защитават всеки за всичко. Грижата е вашето призвание. Вие сте от хората, които биха помогнали не само на приятел, но и на непознат. Давате милостиня и бихте помогнали на баба да пресече платното. Това е страхотно качество, но внимавайте, защото някои хора просто се възползват от вас.

Пеперуда 2

Във вас гори истински пожар, който е много труден за гасене. Имате много силна воля, за която всеки опитен предприемач, лидер или шеф може да завижда. Не се страхувате да потопите изцяло главата си във водата, а трудностите даже ви стимулират. За вас бездействието е еквивалентно на провал.

 

Пеперуда 3

Вие сте много нежни и уязвими и доста често оставате неразбрани от семейство и приятели. Живеете в свят с магически илюзии. Хората около вас честичко ви казват, че носите розови очила. Прекалено идеализирате света и именно затова понякога оставате разочаровани. Не очаквайте много от хората и така ще бъдете много по-щастливи.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

Пеперуда 4

Може би е трудно да бъде открит човек, който да е по-голям мечтател от теб. Понякога дори ти е трудно да правиш разлика между реалността и мечтите. Обичаш да сънуваш и да ходиш по облаците към някоя непозната страна. Според околните, си доста странен човек, който като цяло не знае защо е на Земята, а не на Марс например. Точно тази ви природа обаче всъщност ви помага с лекота да преминавате през трудностите.

Пеперуда 5

Обожавате реда във всичко – в личен план и в работен. Хаосът е способен да ви вбеси тотално. Всичко според вас трябва да е ясно структурирано и планирано. Вие живеете сякаш не само в настоящето така, но и в бъдещето. Ако сте шеф, то тогава на подчинените ви никак не им е лесно. Те трябва да спазват стриктно задълженията си и да ви докладват за всичко.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Пеперуда 6

Вие сте много романтични. Цветя, букети, подаръци – получавате и давате всичко това в една връзка. Духовният баланс с партньора ви е много важен за вас, защото без него няма как да изпитате цялата гама от положителни емоции в една връзка. Вие се храните именно от това, а и това успява да ви вдъхнови. Не забравяйте обаче, че силната привързаност към даден човек, може да доведе до емоционална зависимост, което пък от своя страна да повлияе негативно на живота ви./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай