logo

Кой цвят ви донесе тлъсти пачки според датата ви на раждане

Кой цвят ви донесе тлъсти пачки според датата ви на раждане

Проверете с какво трябва да обличате и да имате около вас

Много неща в живота ни зависят от датата ни на раждане. Най-важното е това какъв е вашият характер.

Влизаме в годината на Металния плъх, ето какво ви очаква според китайския хороскоп

Това число може да определи хода на живота ви. Оказва се освен това, че родените под определена дата имат цвят, който им носи късмет.

Нумеролозите препоръчват да носите дрехи от тези цветове по-често и да се опитвате да се обграждате с тях, за да получите положителна енергия и финансово благополучие.

За да определите номера на съдбата си трябва да съберете всичките числа от датата си на раждане, докато не получите единична цифра. Това е вашето съдбовно число. Може да разберете кой е цветът, който ще ви донесе щастие и пари, в долните редове.

Единица

Хората родени под това число са истински егоисти. Техният цвят е червеният. Опитайте се да го носите по-често и така ще засилите енергията си и желанието си да покорите нови висини. Червеното ще ви донесе спокойствие и сила.

Менделсон! 3-те зодии, които ще сключат брак през 2020 година

Двойка

Хората родени под тази цифра трябва да носят повече жълто. Повечето от тях имат проблеми в комуникацията. Жълтото може да им помогне при интервю или преговори, освен това носи много положително настроение.

Нумеролозите препоръчват обаче да не се обличате от глава до пети в жълто. Може просто да имате такъв детайл или дори аксесоар във визията си за деня.

Тройка

Родените под числото три трябва да носят черно по-често. Тези хора са много мистериозни, често са пристрастени към нумерологията или астрологията.

Не обичате да говорите много за себе си. Черното ще засили вътрешната ви сила и ще ви извиси в очите на околните.

Китайски хороскоп разкрива кой ще забогатее и кой ще има проблеми през 2020 година

Четворка

Ако искате да носите дрехи, които ви носят щастие, то трябва да заложите на оранжевите. Именно този цвят ще ви донесе богатство и късмет. Хората родени под тази цифра са много песимистични.

Това се отразява на цялостния им живот, дори може да навреди на здравето им. Добре е лоши мисли да не влизат в главата ви, а за това нещо, колкото и да не вярвате, ще ви помогне именно оранжевото.

Петица

Вие сте доста успешни. За да засилите късмета и успеха си и, за да започнете да взимате решения по-бързо, е добре да носите повече дрехи в синята гама.

Този цвят ще ви помогне да се справите с нерешителността и успешно да преодолеете всички неприятности.

С тези коледни подаръци ще донесете много щастие и успех на близките си

Шестица

Тези хора честичко се оплакват от живота. Все им липсват пари, или енергия, или пък здравето им се влошава. За тях чашата винаги е наполовина празна. Те са сигурни, че „допълнителните пари“ са способни да решат всичките им проблеми.

Добре е да носите зелени дрехи и аксесоари, за да привлечете богатството. Може да декорирате и офиса си в този цвят.

Седмица

Хората с номер на съдбата седем имат светло бъдеще. Те постоянно са в движение, но това понякога може да се отрази зле на здравето им.

Хубаво е да носите по-често неща в сивата гама. Този цвят ще ви помогне да се отпуснете и да спрете да пришпорвате всичко.

Всяка зодия трябва да си прости тези неща до Нова година

Осмица

Тези хора са много тайнствени. Добре е да носят лилаво. То ще привлече в живота им финансовото благополучие, което на моменти толкова им липсва.

На тези хора често им се завижда, на останалите им изглежда, че имате всичко, от което се нуждаете, че и отгоре.

Виолетовият цвят ще ви помогне да привлечете добра карма.

Девет

Вие сте огромни късметлии, но често вървите срещу системата. Вие не обичате да сте зависими. Не винаги обаче успявате.

Често решенията ви са необмислени и действате импулсивно. Добре е да започнете да носите повече розово. Това ще привлече добра енергия и ще ви насочи в правилната посока, когато имате дилема./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай