logo

Любовна магия с червен конец

Любовна магия с червен конец

Много хора са готови на всичко, за да привлекат любовта

Всички мечтаем да срещнем любовта на живота си. Понякога обаче това не се случва много лесно. Мнозина прибягват до какви ли не хитрости – свалки, подобряване на външния вид и какво ли още не.

Но има и такива, които прибягват до магиите.

Сега от jenata.blitz.bg ще поговорим именно за това – как да привлечем любовта с помощта на магията.

За целта ще ви трябва червен конец. От jenata.blitz.bg припомняме, че той е най-силният амулет, но трябва да знаете как правилно да го носите.

За да направите този мистичен ритуал за привличане на любовта ще ви трябва червен конец с дължина от 20 до 40 сантиметра.

Можете да изберете всяко време от денонощието, за да направите тази церемония, но тя ще бъде най-ефективна, когато се изпълнява през нощта. 

Основното е, че нищо и никой не ви притеснява по това време на денонощието, а в стаята, в която ще провеждате церемонията трябва да цари абсолютна тишина. 

Вземете конец в ръцете си и го навийте около показалеца, както и на палеца на лявата ръка. Уверете се, че след навиването нишката стана като символ на безкрайната любов - осмицата. Докато увивате конец около пръстите си произнасяйте на глас думите, че точно като нишката, привързвате любимия си човек към себе си (кажете името му).

Как да разберете, че общувате с вещица

Тогава кажете тази фраза: „Като двата ми пръста ние ще станем и сме неразделни завинаги. Както нишката е силна и червена, така и любовта ни ще бъде силна и светла“. Повторете го няколко пъти.

Тези зодии са най-предразположени към магии

След всичко това нишката се отстранява от ръката, но не се разплита. Оставете я във формата на фигура осем до сутринта, а през това време тя трябва да бъде под възглавницата, на която спите.

Легнете си. На сутринта (добре е да се събудите по изгрев) вече се смята, че между вас и любимия човек трябва да избухнат големите и любовни чувства.

Ако любовта закъснява няма проблем да изпълнявате този мистичен ритуал няколко пъти месечно. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!