logo

Мила душа или деспот: Формата на очите показва от кого трябва да стоите далеч

Мила душа или деспот: Формата на очите показва от кого трябва да стоите далеч

Сред собствениците на наклонени очи често се срещат истински пристрастени към адреналина

Писателят Лев Толстой пише, че очите са огледалото на душата, но той има предвид нещо малко по-различно. Физиономистите са намерили начин да видят самата същност на човек, само като видят формата на окото.

Именно тя разкрива всички тайни и ще посочи неговия характер, пише Rsute .

Големи очи
Хората с големи очи най-често са приятни в общуването и имат лесен характер. Те са много дружелюбни, винаги позитивни и са предразположени към професии в областта на изкуството. Има обаче и недостатъци - такива хора са много уязвими и докачливи, всяка небрежна дума може да предизвика нежелана реакция.

Наклонени очи
Хората с такава форма на очите често се срещат истински пристрастени към адреналина. Обичат да си гъделичкат нервите и тъй като на активността и енергията им може само да се завиди. А силният характер и амбицията им помагат да игнорират всички непоискани съвети относно техния начин на живот.

Тесни очи
Чрез тесните очи можете веднага да идентифицирате човек с ясна цел и план за постигането й. Такива хора са много педантични, всичко им е изложено по рафтовете и всяка бъркотия е неприемлива за тях - както в делата, така и в мислите. Принципността ги прави истински приятели и партньори, но монетата има и обратна страна. Те не прощават предателството и затова постоянно подозират близките си във всички смъртни грехове.

Японски метод за отслабване с чаша вода прави чудеса

Със сгънати ъгли
Такива хора много обичат другите, но не живеят твърде сладко. Собствениците на такива очи често имат голямо и приятелско семейство. Техният характер е просто златен и винаги са готови да помогнат. Поради това те често се тревожат за проблемите на други хора повече от своите, отколкото за близките им и обичат да го използват. Хората с наведени очи често живеят повече за другите, отколкото за себе си.

Изпъкнали очи
Собствениците на изпъкнали очи винаги са много разумни и интелигентни и затова предпочитат да решават всички въпроси с думи, без дори да повишават тона си. Те могат да намерят подход към всеки, но е лесно да се влюбите в тях. Въпреки огромния си интелект, такива хора често стават жертви на зли намерения, защото вярват в човек до последно.

Жените с тези имена може да не се омъжат никога

Дълбоки очи
Хората с такива очи разбират добре собствениците на изпъкнали очи. Те вършат страхотна работа със способността да приоритизират и разпределят времето, а работата им винаги е на върха. Тези хора са много спокойни и търпеливи, но другите често се възползват от тяхното старание. Не е нужно да сте умел манипулатор, за да накарате собственика на дълбоко поставени очи да направи всичко вместо вас. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай