logo

Неземна хубост! Студентка стана "Красавицата на Русия" и тези СНИМКИ доказват защо

Неземна хубост! Студентка стана "Красавицата на Русия" и тези СНИМКИ доказват защо

Обичам камерата и определено искам да се развивам в тази област, споделя Албина Королева

Mиналата година в Сочи се състоя финалът на конкурса „Красотата на Русия - 2020“, където стана известно името на притежателката на заветната корона - Албина Королева.

Многодетната „Мисис Русия“ сподели тайните на стройната си фигура

"Сега съм „Красотата на Русия - 2020“! Все още не мога да повярвам, че ще представлявам Русия на международно ниво. Това е голяма чест за мен! Изразявам благодарност към ръководството на състезанието за тяхното доверие, с гордост ще нося титлата", написа хубавицата в Инстаграм.

Албина идва от град Ярославъл и на 29 октомври тя навърши 19 години. Красавицата учи във Факултета по физическо възпитание в Ярославския университет. Вярно, задочно: момичето се премести в Москва, където гради кариера като модел.

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

Преди това красавицата беше член на групата за подкрепа "Грейс" към хокейния клуб "Локомотив". А за подготовката за състезанието тя сподели: „Много репетирам, водя здравословен начин на живот, спортувам всеки ден, така че съм уверена в своите способности!“

Когато Албина беше на 14 години, тя зае трето място в състезанието "Ярославска красавица - 2016", а също така успя да се снима във филми като например "Нека се разведем" и работи като водеща на прогнозата за времето.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

"Обичам камерата и искам да се развивам в тази област. Мечтая за голямо и силно семейство, това е най-важното нещо в живота", каза най-красивата рускиня за бъдещите си планове./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!


 

 

 

Коментирай