Нумерологична прогноза: Какво е подготвило личното ви число за 2021 г.

Нумерологична прогноза: Какво е подготвило личното ви число за 2021 г.

Целият живот се състои от повтарящи се цикли и ако разберете на кой етап от живота и под чие влияние се намирате, можете да коригирате почти всяко събитие

Много хора се отнасят скептично към хороскопите, защото в тях се казват само общи неща. Затова е добре всички, които искат да получат по-подробна информация, да се обърнат към числата.

След като изчислите личното си число за годината, ще получите индивидуален разчет на нещата, които ще ви се случат през следващите дванадесет месеца.

Смисълът на една подобна прогноза е, че помага да погледне на определен етап от живота си от осъзнат ъгъл и ясно да направите плановете си.

Човешкият живот се състои от повтарящи се цикли и ако разберете на кой етап и под чие влияние се намирате, можете да коригирате почти всяко събитие.

5 зодии ще забогатеят през януари 2021 година

Личното число за годината се изчислява точно за това, а формулата му е много проста: нужни са ви само датата и месеца на раждане, както и годината, за която ще бъде прогнозата, в случая 2021-ва.

Ако рождената ви дата е 23 октомври, за да изчислите персоналното си число за следващата година, трябва да съберете 2+3+1+0+2+0+2+1=11. След това 1+1= 2. Така за човек, роден на 23 октомври, персоналното число за 2021 г. ще бъде 2.  

 Ето какво ви е подготвило вашето лично число за 2021 година: 

1 - решаване на кармични проблеми и достигане на ново ниво

Направихте всичко, което можахте, и сега ще дойде времето да получите резултата. Тези, които са били добри с хората и са се опитали да се държат според съвестта си, през 2021 г. ще получат награда за всичко, което са направили през последните девет години.

Дългите години на страдания ще ви се отплатят и вие ще влезете в нов етап от живота с пълно спокойствие. Вече няма да ви докоснат никакви болести или притеснения. Вече сте страдали достатъчно и е дошъл моментът да се радвате на щастие и хармония.

Тези, които са били в постоянни конфликти и са се карали с другите, могат да бъдат "върнати назад" и ще трябва да научат отново много житейски уроци.

Какво очаква всеки знак от източния календар през 2021 г.

Но дори и в този случай има шанс да поправят всичко. Ако успеят да се помирят с враговете си и да завършат недовършените си дела в рамките на първите 12 дни от новата година, нещата ще се наредят!

Подгответе се предварително за факта, че 2021 г. ще бъде година, в която нищо не зависи от вас! Плувайте по течението и се доверете на Вселената, тя ще ви отведе там, където трябва да бъдете.

Особено трудно ще бъде за тези, които са свикнали да контролират всичко - животът ще ви покаже, че понякога нищо не може да се направи и просто трябва да приемете това, което се случва.

В любовен план самотните най-накрая ще намерят щастие в любовта, а тези, които вече си имат половинка, ще могат да изведат връзката си на ново ниво. Добра година за годеж, брак и бременност.

2 - щастие, платено с такт и деликатност 

През първата половина на годината много неща ще зависят от поведението и отношението ви към другите. Първото нещо, което трябва да направите, е да се откажете от споровете по каквато и да е причина и безсмислените конфликти.

Дори и напълно да не сте съгласни със събеседника си и се изкушавате да му посочите правилния път, не го правете и ще бъдете щастливи. Като цяло до лятото колкото по-малко непоискани съвети давате, толкова по-успешно ще се случват нещата ви. 

Зодиите, които ще постигнат невиждани успехи в годината на Белия метален вол

През втората половина на годината ще видите промените във финансовите дела, които толкова дълго сте чакали. Възможно е успешно разрешаване на съдебно искане във ваша полза, плащане на голям дълг или възстановяване на сума за банкова операция, която някой от семейството е направил по погрешка.

Като цяло трябва да внимавате с парите през 2021 година. Опитайте се да планирате разумно разходите си и да избягвате необмислени големи покупки.

Ще се радвате на добро здраве, само ако започнете да му обръщате внимание. Спортът, правилното хранене, редовните упражнения и добрият сън ще направят истински чудеса с вас!

В любовта не очаквайте постоянство дори в стара и на пръв поглед трайна връзка. Може неочаквано да се увлечете по някой или да научите за изневяра на партньора си. Преживяването на ситуацията ще бъде изключително трудно, така че е по-добре да не стигате до там. Особено тези, които имат какво да делят.

3 - външни сили ще помогнат за постигане на желаните цели

Голяма част от нещата в живота ви през 2021 г. ще зависят от околните. Тези, които общуват със силни и пробивни хора, ще бъдат обречени на успех, а тези, които прекарват времето си с мързеливи и неамбициозни хора, ще се запътят към дъното. 

Започнете годината с изчистване на списъка си с контакти. Отървете се от всички токсични персони, чиято гледна точка отдавна не само не ви е близка, но дори ви е отвратителна.

Дните, в които си струваше да поддържате отношения, само защото обществото го изисква, отминаха и е време да приемете нова реалност!

5 зодии да се готвят за щастливи промени през 2021-а

2021 г. няма да ви даде никакви бонуси и ще имате само това, което сами вземете от живота. Проявявайте инициатива, учете се и тръгнете по пътя на развитието.

По отношение на финансите годината ще бъде доста спокойна, така че, ако искате да получавате нещо различно от редовната си заплата, си намерете работа на непълен работен ден или се погрижете хобито ви най-сетне да започне да ви носи приходи.

Погрижете се за репродуктивната си система и тазовите органи - лечението им ще ви струва повече от предпазването им. 

В любовен план ви чака море от изкушения, някои от които трябва да останат недостижими. Колкото повече забранени плодове опитвате, толкова по-трудно ще ви бъде да се върнете към нормалния живот, а рано или късно ще се наложи да го направите! 

Опитайте се да избягвате безразборния секс и не забравяйте да се пазите, ако не планирате да имате деца. 

4 - себеизразяване чрез творчество и изкуство

Мобилизирайте всичките си сили, за да върнете креативността в живота си. Без значение колко сте натоварени, винаги намирайте време за себе си и личните си хобита.

През 2021 г. повече от всякога ще имате нужда от външно презареждане. Изразете себе си чрез пеене, рисуване, скулптура или каквото и да е друго изкуство или занаят. Така ще получите вдъхновение и ще можете да изведете увлечението си на ново ниво.

Немски астролози: Тези 3 зодии ще забременеят през 2021 година!

Ако сте творец, 2021-а за вас ще е година на безпрецедентен успех. Това важи особено за фотографи, художници, писатели и музиканти. Можете смело да предлагате неиздадените си материали или архивни публикации - време е да покажете на света най-доброто от себе си!

Всичко, което преди не се е ползвало с популярност,  ще бъде топ и ще жъне успехи на пазара на изкуството. 

В здравословен план се грижете за дихателните пътища: годината ще бъде трудна и скъпа по отношение на лечението. Ако се разболеете, опитайте да следвате предписанията на лекарите и се отнасяйте сериозно към приема на предписаните медикаменти. 

В любовен план е възможно силно романтично увлечение към доста по-възрастен от вас човек. Това може да бъде ръководител покровител или колега от някой друг отдел.

Насладете се на флирта и невинната комуникация, но не пресичайте границата. Нека чувството остане светло и чисто, особено ако почитателят ви вече е семеен. 

5 - доброволчество и служба към хората като нов начин на живот

Хората, които са свикнали винаги да поставят личните си интереси на първо място, ще открият нов аспект на човешките отношения. Безвъзмездната помощ към другите ще се превърне в наркотик. Може дори да достигнете до точката, в която да започнете да пренебрегвате себе си, за да помагате на другите.

Опитайте се да намерите баланс и да не залитате в една или друга посока. Близките ви също са ви скъпи и се нуждаят от вашата любов не по-малко, отколкото хората на улицата. 

Дъжд от пари ще завали над тези 3 зодии през 2021 година

Тези, които много са помагали на хората, ще се уморят малко от общуването със събратята си и ще преминат към доброволчество в приютите за животни или ветеринарните клиники. Може би не само ще помагате на четириногите си събратя, но и самите вие ще си вземете домашен любимец. 

Това ще бъде особено удачно решение за семействата с деца. Комуникацията с котка или куче ще помогне да възпитате детето си на отговорност и способност да се грижи за някой друг. 

По отношение на здравето всичко ще бъде наред, но си струва да се погрижите за гърба и ставите си. Има голям риск от нараняване поради небрежност, така че бъдете много внимателни! 

В любовен план онези, които все още не са намерили своята сродна душа, трябва да се вгледат по-внимателно в хората, в чиято компания прекарват изключително много време. Може би бъдещата ви любов се крие сред приятели или близки познати.

Тези, които вече са намерили своята половинка, трябва да планират съвместна ваканция или кратко пътуване. Това ще засили чувствата и ще повиши романтиката във връзката.

6 - неочаквани промени в кариерата или радикална смяна на професията

През 2021 г. не трябва да се надявате, че нещо ще се разреши от само себе си. Житейските обстоятелства ще се развият по такъв начин, че независимо дали ви харесва, или не, ще трябва да действате. И на първо място, това ще засегне кариерата ви или това, което ви носи основен доход.

До март мнозина ще се опитват да спечелят пари от новаците в бранша. Не се заблуждавайте от някакви специални оферти, особено ако става въпрос за много пари и то на кредит.

Месецът ви на раждане разкрива какъв живот ви очаква!

Годината ще е удачна за повишения, реализация на амбициозни проекти и превръщане в лидер. По отношение на кариерата през 2021 г. всичко ще се получава лесно и както трябва.

Ако решите да се откажете от всичко и да смените професията си, също не се страхувайте. След като стъпите на пътя, подготвен от Вселената, нещата ще вървят изключително добре, дори по-добре, отколкото бихте могли да мечтаете. Важното е да действате и да не се страхувате от нищо.

Погрижете се за здравето на краката и сухожилията си. Ако получите спортна травма, разкъсване на сухожилие или фрактура, раната може изобщо да не се оправи. 

В любовен план се доверете на случайността. Много необвързани ще намерят партньор през 2021 г. благодарение на сайтове за запознанства и социални мрежи. Така че, ако сте срамежлив романтик, не се колебайте да се регистрирате онлайн и точно там да усъвършенствате съблазнителните си умения.

Най-важното е да не бързате да пренесете комуникацията в реалния живот. Първо се опознайте добре, а  после започнете с плановете как ще заживеете щастливо до края на живота си.  

7 - освобождаване от илюзиите и наложените принципи

2021 г. ще бъде революционна за вас в буквалния смисъл на думата. Ще се научите да правите разлика между собствените си мисли и тези, наложени ви от обществото, родителите и токсичните ви "приятели".

Смело прекратете всички връзки с тези, които се отнасят с вас без необходимото уважение, непрекъснато омаловажават заслугите и обезценяват постиженията ви. Вие сте прекрасни и не бива да се придържате към хора, които с неимоверна упоритост опитват да ви убедят в противното.

Лукс и пари: Жените с тези имена са обречени на богатство

Към средата на годината ще срещнете възрастен и мъдър човек, който ще ви отвори очите за случващото се и дори ще ви запознае с правилния специалист, който да ви помогне да възстановите самочувствието си.

Не се колебайте да се свържете с психолози и групи за подкрепа, когато осъзнаете, че не можете да се справите сами. Това, което се случва с вас, е напълно нормално и се нарича "преоценка на ценностите". Всички минават през това и вашето време също ще дойде. 

По отношение на здравето обърнете внимание на работата на храносмилателния тракт. За вас е много важно да се храните правилно и ако преди това сте спестявали от храна, ще трябва да се откажете от този навик.

Ще бъде изключително важно да преразгледате отношението към менюто си, в противен случай ще започнат проблеми с хранителното поведение. 

В любовен план се опитайте да се погрижите за собствения си външен вид и да подобрите това, което не харесвате в себе си. Отделете време, пари и усилия, за да направите отражението си такова, каквото бихте искали да го видите. В противен случай няма да избегнете проблеми в личния си живот.

Ще бъдете щастливи в интимния си живот едва когато успеете да се приемате и започнете да се обичате. Вие сте красиви! Нека и другите го видят!

8 - делегиране на правомощия и разделяне на отговорностите

Годината няма да е лесна за тези, които имат проблеми с тоталния контрол. Всички, които вярват, че нито един проблем не трябва да бъде решен без тяхното пряко участие, ще трябва да се научат да се доверяват на другите.

Ако не могат да научат това сами, тогава Вселената ще намери начин да им предаде този урок по трудния начин. 

Магията на числата: Кога ще срещнете любовта според нумерологията

Опитайте се да действате справедливо и да се отнасяте към колегите така, както бихте искали те да се отнасят към вас. Ако се научите да се доверявате на екипа си и да делегирате на подчинените си малки задачи, е по-вероятно да спечелите лоялност от тяхна страна.

С една дума, проявете доверие и то ще бъде оправдано. Ако сте подозрителни, ще останете разочаровани.

На несигурните в себе си пък ще им е по-лесно да работят и да живеят. Към пролетта те ще намерят човек, на когото могат да разчитат и който ще ги научи на доверие и на работа в екип. 

Не забравяйте - всичко, което носи щастие, трябва да бъде получено по честен начин!

За да нямате проблеми със здравето, се откажете от хирургични интервенции и ненужни операции. Най-вероятно ще съжалявате за модификациите по тялото, веднага щом ги направите.

В любовен план ви чакат ред приятни запознанства на най-странните места. Ще започнете да привличате погледите на противоположния пол в магазина, на стълбището или дори в градския транспорт. Не бързайте да откликвате на всички - едва ли ще намерите половинката си до есента.

Обвързаните трябва да прекарват повече време със семейството си. Работата е важна, но близките са по-скъпи!

9 - отношенията на доверие ще прераснат в силно приятелство

Колкото по-добре се държите с хората, толкова повече приятели ще имате през 2021 година. Приятелите като цяло ще станат основния ви "капитал" в бъдеще, така че не се страхувайте да развивате социални връзки и да се сближавате с хората.

Също така, не се изненадвайте, ако част от вашето обкръжение отпадне от само себе си.  С някои хора просто ще спрете да общувате, защото няма за какво да си говорите, с други ще намерите идеологически конфронтации, а с трети ще станете толкова близки, че това ще предизвика ревност сред останалите ви приятели.

Хороскоп за 2021 година, какво очаква всяка зодия

Не се страхувайте да пуснете тези, които са готови да напуснат живота ви, не ревнувайте и не правете сцени: в никакъв случай няма да останете сами! Над ревността като цяло трябва да поработите добре през 2021 г. и да се постараете да я сведете до минимум. 

По отношение на здравето, обърнете специално внимание на функцията на черния дроб и на състоянието на кръвта. През втората половина на годината са възможни проблеми с този орган или скрити инфекции, които са открити късно и ще доведат до усложнения.

Що се отнася до любовта - 2021 г. е моментът да изпълните желанията си и да се откажете от общуването с хора, които постоянно ви карат да отлагате важните за вас неща.

Ако човекът до вас редовно саботира всичко, което ви е скъпо, помислете дали не е време да се разделите. Любимият човек трябва да ви подкрепя, а не да ви дърпа към дъното. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай