logo

Магията на числата: Кога ще срещнете любовта според нумерологията

Магията на числата: Кога ще срещнете любовта според нумерологията

След като знаем датата на раждане на даден човек, можем да научим много за характера, професионалните му наклонности, таланти и предпочитания

В забързания си живот в ерата на виртуалната реалност все по-често си задаваме въпроса: Къде можем да намерим половинката си? Кога и при какви обстоятелства има шанс да срещнем любовта?

Отговор на тези въпроси може да ни даде нумерологията. Числата ни подсказват през целия ни живот. Главното е да можем да ги използваме правилно. 

След като знаем датата на раждане на даден човек, можем да научим много за характера, професионалните му наклонности, таланти и предпочитания.

В нумерологията има и такова понятие като числото на любовта. То е различно за всеки. Знаейки го, можем да разберем кога, или по-точно при какви обстоятелства е най-лесно човек да срещне съдбата си.

Изчисляване на формулата на любовта

Съберете всички цифри от датата си на раждане. Например, ако сте родени на 19 януари 1996 година, трябва да съберете 1+9 +1+1+9+9+6. Сборът от всички числа е 36.

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна за бъдещето ви

Следващото нещо, което трябва да знаете, е кой ден от седмицата е бил 19-и януари. В нашия случай е петък, т.е. числото 5. 

Добавете 5 към полученото число 36. Получава се 41. Тъй като числото трябва да е едноцифрено, съберете 4+1. 5 е числото на любовта на човека, роден на тази дата.

Ето и значението на числата на любовта

1

Единицата винаги означава увереност, лидерство и амбиция. Не е изненадващо, че по-голямата част от времето си притежателите на това число прекарват в работа, изграждат успешен бизнес и вървят нагоре по кариерната стълбичка. Именно на работното място те намират и любовта.

Състезателният дух, който проявяват в професионалната сфера, присъства и в личните отношения. Тук е важно да умеете да правите отстъпки, а не да поставяте спортния интерес над взаимното уважение.

2

Отивайки на пътешествие, бъдете готови за романтична среща, защото именно по време на пътуване ви е съдено да се запознаете с любимия човек.

Кой цвят ви донесе тлъсти пачки според датата ви на раждане

Може да не го разпознаете веднага. Не очаквайте сърцето ви да се разтупти веднага и не избягвайте нови запознанства. В крайна сметка едно от тях ще прерасне в истинска любов.

Ако не можете да си позволите да пътувате често, не забравяйте: Съдбата може да ви застигне при всяко пътуване, дори ако се придвижвате от единия край на града до другия.

3

Притежателите на тройката са романтици по душа. Още от ранно детството в съзнанието си те рисуват варианти за запознаване с бъдещия си партньор. А във фантазиите им винаги има цветя, ресторанти, скъпи подаръци и взаимни чувства.

За съжаление, това са само мечти и в действителност всичко ще бъде много банално. Те могат да срещнат любовта на живота си на улицата, в магазина, чрез общи приятели, но не и на брега на океана.

Датата ви на раждане издава колко дълго ще живеете

Отначало няма да придават значение на новото запознанство, защото в подсъзнанието им моментът на срещата изглежда по много по-различен начин.

4

Любовта ще дойде от най-неочакваното място. И когато най-малко сте мислили за нея. Връзката обещава да бъде страстна и запомняща се. И дори да се окаже мимолетна, дълго време ще помните преживените емоции.

5

Петицата е символ на силните семейни отношения. Най-вероятно ще имате дълъг съвместен живот.

Ще познавате половинката си много преди началото на романтичната ви връзка. Възможно е той да сте учили в едно училище, или да сте се запознали пет години след дипломирането си. Или пък да е бивш колега, с когото случайно сте се засекли в градския транспорт и сте провели много задушевен разговор.

6

Шест не е лесно число. То ви подготвя красиво запознанство, но връзката ще бъде трънлива, със сцени на ревност и взаимни упреци.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани тайни! Бързо проверете какво се крие зад вашата

Запознанството може да се случи на някое бляскаво събитие, сватба или годишнина. Между двама ви веднага ще прехвърчи искра. Това се нарича любов от пръв поглед. Възможно е неразбирането помежду ви да ви принуди да се разделите за известно време, но след това отново ще бъдете заедно.

7

Притежателите на числото седем най-често са моногамни. Затова и често се заместват в любовни триъгълници.

Избраният от тях човек най-вероятно вече не е свободен, но на тях им е трудно да се вземат в ръце и да продължат напред. Хората с любовно число 7 са готови да преследват целта си докрай. Ако успеят да накарат партньора си да се влюби в тях, връзката им ще бъде успешна и дълга. 

8

Виртуалният свят ви е на помощ. Ако другите хора се натъкват в интернет само на неудачници и измамници, вие ще попаднете на най-доброто. 

Предстои ви да сключите брак? Дори не подозирате какво огромно влияние оказва датата на сватбата върху съвместното ви бъдеще

Всичко ще започне много банално, с непретенциозна кореспонденция, след което ще решите да се срещнете. Връзката ви ще бъде интересна, но не е лесна, защото ще се наложи да пренесете всичко от виртуалния в реалния живот. 

9

Хората с любовно число 9 няма да могат да избегнат връзка на работното място. Те избират страшно много, но именно по време на работа имат възможност да се вгледат внимателно в човека, да открият положителните му страни.

Възможно е избраникът ви да е с по-висок статус. Разбира се, в този случай няма да е лесно да преминете границата на корпоративната комуникация, но в неформална обстановка ще станете една крачка по-близо един до друг. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай