Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (СНИМКИ)

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (СНИМКИ)

Личният й фризьор е подстригвал косата й с половин сантиметър, но тайно

Съвсем скоро ще се навършат 21 години от трагичната смърт на принцеса Даяна. Въпреки, че от злополучната нощ на 31 август 1997 година мина много време едва ли има жена, която да не си спомня с умиление за нея и да не се възхищава на запомнящата й се усмивка, румените бузи и роклите с колан. Но има едно нещо, което за голяма част от почитателите й си остава завинаги нейна запазена марка. Това е безупречната й къса коса.

В скорошнo интервю Ричард Далтън - личният фризьор на Даяна, разкри голямата й тайна.

15 тайни за красота, които принцеса Даяна спазваше и изглеждаше зашеметяващо (СНИМКИ)

Заради манията на хората по принцесата, косата на Даяна е била рязана по много малко на всеки няколко седмици. И то тайно.

„Имаше истински фурора всеки път щом тя се появяваше с нова прическа. Каквото и да направя с косата ѝ, се превръщаше в новина от първа страница“, казва той пред Town and Country.

Необикновената история на Принцеса Даяна – срамежливото момиче, което разтърси кралската мода (СНИМКИ)

Затова и принцесата била притеснена, че когато намали косата си, заменяйки дължината до раменете с по-къса прическа, това ще превземе новините.

Тогава Далтън предложил да отнема от косата ѝ възможно най-малко количество, за да бъде промяната незабележима.

„Трябваше да сме много внимателни и да премахваме само по четвърт инч (0,6 см – б.р.) в продължение на няколко седмици“, й предложил той.

Крайният резултат е текстурирана пикси прическа, която се появила под прожекторите постепенно, без да повдигне съмнения. / jenata.blitz.bg
 

Коментирай

Успокоен

Успокоен 28.06.2018 1:20

Ох, разбрах най-после тази тайна...

Кака Гинка

Кака Гинка 28.06.2018 2:29

Брей,голяма тайна,голямо чудо! Аз също често подрязвам косата си,за да поддържам една дължина и го правя съвсем сама, без помощта на фризьор! Дано не припаднете от шока...

не ни я налагайте като модел и фегиш

не ни я налагайте като модел и фегиш 20.08.2018 22:09

Стига сте писали глупости,у никому ненужни за Даяна. Чак пък толкоз!!!!Дори има нещо крантесто в нея, но от благородство си траем и не го казваме.