logo

Прости ритуали за всеки ден от седмицата, които ще ви избавят от безпаричието

Прости ритуали за всеки ден от седмицата, които ще ви избавят от безпаричието

Правилното им провеждане ще ви помогне да подобрите значително финансовото си състояние

Материалните трудности често карат хората да търсят най-различни пътища, за да се отърват от паричните си проблеми.

Един от проверените начини за постигане на финансово благополучие е точното и правилно изпълнение на няколко прости ритуала, които могат да помогнат за увеличаване на семейния бюджет.

Те са свързани с всеки конкретен ден от седмицата. А правилното им провеждане ще ви помогне да подобрите значително финансовото си състояние.

Започваме с нещата, които трябва да направите в понеделник. Като първи ден от седмицата, това е чудесно време за провеждане на този ритуал с пари.

Бързо се отървете от тези неща в дома си, блокират паричната енергия!

Той започва точно в 13 часа и 13 минути. Седнете спокойно, например на масата, и пребройте тринадесет монети. Пребройте ги точно 13 пъти и след това купете нещо с тях.

Във вторник сложете някаква старинна монета в портфейла си. Стойността й няма значение, важното е да е колкото се може по-стара. С помощта й можете да привлечете паричната енергия от онова време.

В сряда развалете някаква банкнота на по-дребни купюри и монети и насочете тези пари към някакви добри действия. Например дайте милостиня, купете лакомства за деца, които познавате или си вземете нещо от някоя баба, която продава на улицата. 

Никога не слагайте пари на тези места в дома си, ще станете бедни

В четвъртък, преди да излезете от дома си, вземете в ръка някаква банкнота, след което сложете ръцете си малко по-високо от горната костна част на носа. По този начин ще се "нахраните" с енергията на парите. 

В петък на малко листче напишете някакво заклинание за привличане на пари. Внимателно сгънете листчето няколко пъти и започнете да го носите постоянно със себе си. 

В събота в малка торбичка сложете грахово зърно и някаква монета. Приберете завързаната торбичка на място, където никой от близките ви няма да я открие.

След известно време я развържете, за да проверите дали нещата, които сте сложили, са си още там. Смята се, че ако ги няма, духът, който пази дома ви, ги е взел като подкуп и сега ви помага да носите пари в къщата.

Бързо изхвърлете тези неща от портфейла си, ако не искате да останете без пари!

В неделя вземете малка чиста чинийка. Започнете да изсипвате сол в нея, шептейки, че привличате пари към себе си. След това поставете внимателно портфейла си върху получилата се купчинка и го оставете да постои там известно време. 

Много е важно, когато извършвате ритуалите, да запомните няколко прости, но важни правила.

Всички ритуали, свързани с пари, се изпълняват само по време на нарастващата Луна, тъй като именно тази фаза на лунния цикъл се счита за най-благоприятния момент за привличане на нещо ново, например финансово благополучие.

С тази вълшебна подправка ще привлечете купища пари в живота си

Най-просто казано - спътникът на Земята нараства, растат и доходите.

Другото важно нещо, което не трябва да забравяте, е да не казвате на никого, че смятате да правите или вече сте направили подобен ритуал. 

Това е свързано с факта, че всеки човек си има собствено мнение по този въпрос. Например, ако вярвате в подобни ритуали, а човек, чието мнение не ви е безразлично, се изкаже негативно за тях, това може да повлияе отрицателно на емоционалното ви състояние и следователно да окаже влияние на вярата ви в целесъобразността на ритуала. 

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

И нещо също много важно: изпълнявайки тези прости ритуали, не забравяйте, че основната работа за подобряване на вашето благосъстояние зависи само от вас, а те са само една малка помощ, която може да увеличи получения от вас резултат.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

6666

6666 19.05.2020 13:35

Да питам.Божков,Василев и др.милионери правят ли това зклинание?