logo

Страшни беди и неприятности ви чакат, ако оставяте ключовете в ключалката

Страшни беди и неприятности ви чакат, ако оставяте ключовете в ключалката

За да може домът ви винаги да бъде крепост, е добре да ги прибирате на специално пригодено за целта място

Много хора не вярват в магията и мистиката, но всъщност тези компоненти присъстват в живота на всеки. 

Човек, който вярва в поверията, може да използва и контролира невидими енергийни потоци. А този, който не вярва, ще се окаже под влиянието им. 

Много хора дори не си дават сметка колко силно поверията засягат живота им. Те може и да не забелязват, че някои навици причиняват негативни последици и спирането им веднага нормализира всичко. И това се случва доста често.

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем защо не е добра идея да оставяте ключовете си в ключалката. 

В много различни култури по света думите "ключ" и "ключалка" се използват за заключване. Това означава, че никой друг освен човека, произнесъл думата, не може да отмени казаното. Обикновено тези думи се повтарят по три пъти, за да придобият сила.

За нищо на света не правете тези неща на сватбата си! Поверие гласи, че...

По същата причина младоженците закачат катинар на някой мост и изхвърлят ключа в реката. Това се прави, за да се предпази бракът от зли помисли и беди.

В други култури тези думи се използват за много ритуали. Традицията е възникнала в дълбока древност, когато магията е била почти единственият начин за защита. Силата на тези две думи се е предавала и на съответните обекти.

Хората оставят ключа в ключалката, защото е много удобно. По този начин ключовете никога няма да се загубят. Но от гледна точка на мистиката това е много опасно, защото може да доведе до неприятни последици.  

Направите ли нещо такова след залез слънце, чакат ви само беди и проблеми

Когато ключът остане в ключалката, тя не се затваря напълно. Това означава, че вратата може да се отвори с малко енергия и в къщата да навлязат всякакви енергийни потоци. 

Освен това ключът, оставен в ключалката, символизира незавършено действие. Все едно вратата още е отворена. Подсъзнанието чете тази информация и подава сигнал за тревога. Това е една от причините, поради която човек може да се чувства неудобно и незащитен в собствения си дом.

Оставеният в ключалката ключ може да доведе и до проблеми в семейните отношения.

Носите едновременно златни и сребърни украшения? След като узнаете колко опасно е това, повече никога няма да го направите

Затова, за да може домът ви винаги да бъде крепост и в него да не влизат негативни потоци, е добре винаги да вадите ключа от ключалката и да го прибирате на специално пригодено за целта място.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

345

345 15.11.2020 14:25

Бабини деветини.

Скоро

Скоро 15.11.2020 23:02

Не бях чела глупости !!!!

пророк

пророк 17.11.2020 8:35

Да ви пикам на мистиката! Вадете ключа много е удобно за крадците-ще ви изненадат.