logo

Направите ли нещо такова след залез слънце, чакат ви само беди и проблеми

Направите ли нещо такова след залез слънце, чакат ви само беди и проблеми

Нощта е времето, в което злите духове бродят спокойно навън, а отрицателното им въздействие върху хората се засилва

Живеем в съвременен свят и не се притесняваме, че в тъмната част на денонощието може да ни се случи нещо лошо.

Нашите баби и дядовци обаче са били много суеверни. За тях нощта е била времето, в което злите духове са бродели спокойно навън, а отрицателното им въздействие върху хората се е засилвало. 

Затова и са смятали, че има определени неща, които не бива да се правят по тъмна доба. Направи ли ги човек, чакат го само беди, болести и нещастия. 

Днес от jenata.blitz.bg  ще ви разкажем какви действия не трябва да предприемате след залез слънце, за да не предизвикате неприятности в живота си.

Да броите пари

След залез слънце не само става тъмно, но всички постижения от изминалия ден, включително и парите, изчезват.

Ако не искате значително да подкопаете доходите си, не бройте парите си, когато слънцето се е скрило. В противен случай средствата ви могат бързо да се разпилеят, а доходите ви да станат значително по-малко. Най-добре е да отложите тази важна дейност за сутринта.

Изхвърлите ли тези неща от дома си, ви чакат куп беди, нещастие и бедност

Не е добре и да давате пари на заем по тъмно. Направите ли го, дълго време ще ви преследват трудности във всички сфери на живота. 

Да простирате бельото си 

По този начин жената може постепенно да загуби красотата си. А към дрехите й може да се залепи черна магия. 

За да предотвратите подобна опасност, най-добре е да перете през деня, за предпочитане рано сутрин. 

Да гледате отражението си

С този ритуал са свързани много ужасяващи детски истории. Много хора, като възрастни, продължават да се страхуват да се погледнат в огледалото. И с право.

Огромни беди и неприятности ви грозят, ако снимате нещо подобно!

Не бива да правите това дори привечер. Нашите предци са вярвали, че в отражението освен тях може да се появи и някой друг, което много ще ги изплаши.

Да гледате Луната 

В миналото хората не са гледали Луната, защото са смятали, че тя дава енергия на тъмните сили. Всички мистични събития се случват именно по време на пълнолуние. Дали това е съвпадение?

Гледайки Луната, ще й дадете цялата си жизнена енергия. Всички лоши мисли, които се въртят в главата ви, ще придобият голяма мощ. Именно тези мисли могат да поробят ума ви. 

Да вършите някаква домакинска работа

Тук става дума не само за пране, но и за чистене, гладене и т.н. Нашите предци са вярвали, че ако човек мете вечер, ще измете щастието и парите от дома си. Смятали са, че така човешката душа ще се изпразни, затова е по-добре да не рискувате.

За нищо на света не изхвърляйте тези неща от дома си, ако не искате проблеми!

Ако започнете да чистите, когато слънцето е залязло, може да си навлечете проблеми под формата на разрушаване на отношенията с близки приятели. Доста често могат да започнат и кавги в семейството, най-вече между съпрузите.

А тези, които обичат да изхвърлят боклука по тъмно, трябва да знаят, че заедно с отпадъците изхвърлят и хармонията от дома си.

Да местите столове и табуретки

С подобни действия открито каните злите духове в дома си. Сякаш им казвате да дойдат у вас и да седнат на стола.

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

Не очаквайте нищо добро от подобни гости!

Общуване с негативни хора

Вечер човек е изморен и способността му да издържа на негативни неща намалява. При взаимодействие с отрицателно мислещи хора се получава много силно изтичане на енергия, която трудно може да бъде попълнена от един слаб човек. В резултат на това известно време може да се чувствате като разбити.  

Да се ядосвате на съдбата си 

Да се ядосвате на нещо като това как се развива животът ви е безсмислено. По-добре е да благодарите както за неприятностите, така и за хубавите неща, които ви се случват. 

Забравете за тези 5 фрази, ако не искате да си навлечете беди и неприятности

Преди лягане е хубаво да не изпитвате негативни емоции, които само ви опустошават и ви пречат да възстановите напълно силите си. Резултатът може да бъде появата на проблеми (малки или големи) в различни области на живота. 

Да изяснявате отношенията си 

Не изричайте лоши думи след залез слънце. Това ще ви осигури цял куп заболявания, с които ще бъде много трудно да се справите. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Х.о.й

Бай Х.о.й 08.12.2020 12:52

.К.урви збогом :D