logo

Тези древни символи издават най-големите ви страхове

Тези древни символи издават най-големите ви страхове

Ще ви помогнем да разберете какви са вътрешните ви притеснения

Много от нас имат едни и същи страхове. Често обаче сме свикнали да ги крием от останалите и се борим сами с тях вътрешно.

Тест: Бръчките ви издават огромна тайна за характера ви!

Има и случаи, когато ние сами не сме напълно наясно от какво точно се страхуваме, но има начин подсъзнанието ни да ни даде по-подробна и ясна картина за това нещо

Какво всъщност говори за вас любимият ви цвят

Днес ще ви помогнем да разберете какви са вътрешните ви страхове. За целта ще трябва да направите много лесен тест с древни символи, който отнема няколко секунди. Трябва да изберете един от тях. Така ще разберете кой е най-големият ви вътрешен страх.

Първото, което видите на тази СНИМКА, разкрива истинската ви личност

Роза

Най-големият ви страх е да не допуснете грешка. Именно той доста често не ви позволява да се движите напред, защото се притеснявате от нещо, страх ви е от бъдещето и предизвикателствата, които ви предстоят. Този страх е продиктуван от притеснението ви да не сбъркате. Не обичате да поемате рискове. Може би сте перфекционист по природа и именно това е причината да не се решавате на нищо, чиито финал не е предизвестено положителен.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

Око

Преследвани сте от страх да не бъдете съдени, унижени или отхвърлени. Чувствате, че целият ви живот трябва да е добре контролиран. Често мислите за това какво е мнението на хората за вас. В очите на другите вие искате да сте добри, полезни, любима компания Именно чуждото мнение ви е най-важно.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

Дърво

Фактът, че сте избрали този символ показва, че ви е страх от старостта и от разпада, свързан с нея. Животът е нещо преходно и това ви плаши истински. Старост и смърт за вас са еквивалентни понятия. Трябва да приемете факта, че на тази земя нищо не трае вечно. В противен случай страхът ви няма да ви позволи да живеете на пълни обороти и да се наслаждавате на всеки един момент.

Колело

Избирате този символ? Е, тогава вашето подсъзнание разкрива, че вашият най-голям страх е рутината. Нищо не ви плаши повече от еднообразието. Страхувате се да не се заклещите в ежедневието и тресавището на живота. Самият живот с многото си отговорност и сивота ви плаши. Понякога искате да го сложите на пауза и да се забавлявате, да правите различни неща, да пътувате и приключенствате. Просто трябва да намерите баланса./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай