logo

Тези неща в дома ви изпиват енергията ви и пречат да живеете щастливо

Тези неща в дома ви изпиват енергията ви и пречат да живеете щастливо

Те зареждат с отрицателна енергия и крадат от силите ви

Замисляли ли сте се някога, че обстановката в дома ви може да е виновна за ужасното състояние, в което се намирате?

Ако доскоро сте преливали от енергия, а в последно време почти не са ви останали сили, е повод да се замислите. Може би нежеланието да правите каквото и да е, вечната умора, тъгата или дори апатията не са се появили заради някаква болест, а заради определени неща в жилището ви.

Колкото и да не ви се вярва, има предмети, които зареждат с отрицателна енергия и крадат от силите ви. Затова, ако искате винаги да сте щастливи, освен да купувате неща, които могат да изпълнят дома ви с радост, трябва да се заемете бързо и с тези, които ви вредят. 

Бързо се отървете от тези неща в дома си, блокират паричната енергия!

Ето кои неща крадат от енергията ви и ви пречат да живеете щастливо:

Мръсни прозорци

Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание, са прозорците. Съгласете се, че да живеете радостно, виждайки всичко навън в сиви нюанси, е много трудно.

Според езотеричните вярвания мръсните прозорци могат да откраднат положителна енергия от къщата, като я заменят с негативна. Според китайското учение Фън шуй пък прозорците се смятат за очите на обитателите на дома. Ако те са мръсни, няма да можете да видите реалността и рискувате да се изгубите в собствените си мисли.  

Стари и забравени под леглото вещи 

Много хора, които живеят в малки апартаменти, използват пространствата под леглата като склад. В това няма нищо лошо. Но някои неща, отдавна забравени там, могат да повлияят негативно на спящия човек със своята енергия.

За да се предпазите от неприятности, когато си лягате, около вас трябва да има възможно най-много въздух. Затова под леглото не трябва да съхранявате стари спомени, счупени уреди или скъсани парцали, а само леки възглавници и одеяла. 

Опасни стайни растения 

Растенията, които с толкова любов отглеждате в дома си, могат да крият в себе си неочаквана опасност.

За нищо на света не гледайте тези цветя в дома си! Те носят негативна енергия и са в състояние да прогонят всеки мъж СНИМКИ

Някои цветя, като вампири, се хранят с енергията на домакина, лишавайки ги от жизненост. Други пък се считат за мъжегон. Те не понасят присъствието на мъж в къщата и могат да развалят връзката ви или дори да провокират раздяла.

Счупена посуда 

Някои хора са толкова пестеливи, че упорито продължават да използват счупените си чинии. И допускат огромна грешка, защото това е изключително опасно за здравето! В допълнение към риска от нараняване, счупените съдове са склонни да натрупват отрицателна енергия.

Като претопляте храната в счупена или пукната чиния, вие давате на потоците от нещастие директен достъп не само до себе си, но и до близките си. Така шансовете да попаднете в неприятна ситуация, да се разболеете или да станете нещастни нарастват значително.

Скъпи вещи от миналото 

Много е важно да разберете какви емоции изпитвате, когато гледате книга, подарена ви от човек, с когото сте престанали да общувате, или пък килима, купен от бившия ви съпруг. Ако чувствате само гняв, тъга или дори вина, тогава това са предмети вампири. Те ще продължат да се хранят с вашата енергия и да ви изтощават. 

Тези неща в жилището изпиват енергията ни

Колкото и да ви е тъжно, ще трябва да се отървете от подобни вещици в дома си, за да може да живеете щастливо.

Безпорядък в шкафовете 

Обърнете внимание на рафтовете в шкафа и гардероба. Всичко ли е подредено?

Оказва се, че животът на един човек може лесно да се определи не само по вещите му, но и по начина, по който ги съхранява. Ако по рафтовете цари бъркотия, човекът изпитва трудности: чувства се претоварен и объркан. Затова без угризения на съвестта изхвърлете всички ненужни неща, които не носите, но упорито държите у дома. Може пък след реда по рафтовете и спокойствието най-сетне да дойде в живота ви.

Подаръци от бивши гаджета 

Предмети, които свързвате с бивши гаджета, но в същото време не предизвикват у вас чувства към тях, също нямат място в дома ви. Провокирайки се непрекъснато към негативни мисли,  ще развалите настроението си и ще загубите радостта и положителната си настройка към живота. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Муле

Муле 23.11.2022 18:59

От ваште глюпости ма забуля фсичкия хуй . И ша го туря в 'хралупата'