logo

Цял живот Лорън си мислеше, че всичко й е наред, но един ден разбра, че… (СНИМКИ)

Цял живот Лорън си мислеше, че всичко й е наред, но един ден разбра, че… (СНИМКИ)

Едно обикновено посещение в разкрасителен салон преобърна живота й из основи

Сега от jenata.blitz.bg ще ви разкажем историята на Лорън Шедин. Тя е една обикновена жена на средна възраст. Като повечето дами на нейните години и тя не е силно запленена от това често да посещава фризьори или гримьори – просто поколението й не е така възпитавано.

„Правилото за шестте сантиметра” ще промени живота на всяка жена! (СНИМКИ)

Преди години Лорън решила да завърши училище по красота, където да се научи да подстригва и гримира.

Падна поредната голяма тайна на принцеса Даяна! Шокиращо е какво е правила на всеки две седмици (СНИМКИ)

Малко след това тя отишла при известния стилист Кристофър Хопкинс. Той е известен с това, че обича да прави пълни трансформации на клиентките си.

И точно това се случило и с Лорън. Цял живот тя си е мислила, че всичко й е наред, но щом посетила Кристофър разбрала, че жестоко е бъркала. А това, което той направи с нея преобърна живота й из основи.

Щом Кристофър видял жената осъзнал, че тя изглежда много по-стара от годините, на които действително е. той й казал основната й грешка – прическата й. за да й докаже това стилистът решил да я подстриже и да я гримира, за да осъзнае самата тя колко хубава е в действителност.

„Никога не съм искала да изглеждам по-млада. Все пак исках да се чувствам добре. Той ме попита на коя жена искам да приличам, а аз на шега му казах Дженифър Анистън. Истината е, че това което той и екипът му направиха с мен ме накара да се чувствам по-красива и от нея”, споделя Лорън.

Тя допълва, че щом се е видяла е онемявала от щастие.

Всички се обединили около мнението, че действително само след една прическа и грим тя изглеждала в пъти по-млада, красива и очарователна. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

taka e

taka e 04.05.2019 18:22

Магически Амулет Привлича Пари и Късмет Специално изработен по древен китайски ритуал с вашите инициали и кодиран специално за вас! https://bit.ly/2ta1QU1

Реалист

Реалист 04.05.2019 20:18

Абе все същият вампир си е, само че гримиран.

henrikav

henrikav 05.05.2019 18:01

Приличаше на ТЕТКА, след гримовете, на накъдрена и лакосана, но пак си е ТЕТКА. И не убиждай вампирите, те сапо възвишени .

Пич

Пич 05.05.2019 18:59

Сигурно има остри зъпки

Anonimus

Anonimus 06.05.2019 7:25

След гримът и прическата прилича на ....Алла Пугачова. :D :D