logo

Начинът, по който носите косата си, издава огромна тайна за вас!

Начинът, по който носите косата си, издава огромна тайна за вас!

Досега сме ви показвали много тестове, които разкриват много тайни, таени дълбоко в душата ви. Днес сме решили да ви споделим какъв  е всъщност характера ви или поне  какви хора изглеждате в очите на другите.

От jenata.blitz.bg ви показахме тест със слънца, с който всички тайни за живота ви можеха да паднат. Споделихме ви и какво значи, ако на дланите си откриете буквата „М”.

За да се справите със днешния тест, трябва само да погледнете картинката, където са изобразени женски силуети и да кажете коя е любимата ви прическа и как ходите най-често.

 

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

1. Спонтанност

Мразите да правите планове и предпочитате да действате незабавно. В същото време никой не може да ви каже какво да правите, тъй като само вие решавате как ще постъпвате занапред. Казвате винаги това, което мислите, но в същото време сте приятелски настроени.

2. Лекота

Такива искрени хора като вас вече са рядкост. Вие не сте свикали с лицемерието и очаквате същото останалите, уви, често оставате разочаровани. Това обаче не ви пречи да бъдете приятелски настроени и малко наивни на моменти.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

3. Смелост

Вие не се страхувате от нищо и никого и, ако е необходимо, сте готови да демонстрирате смелостта си. Не ви интересува мнението на хората около вас. Поставяте си цели и сте готови на всичко, за да ги изпълните, а и почти винаги успявате

4. Хармония

Просто обожавате живота и мразите страданието и кавгите. Все пак сте наясно, че нищо не трае вечно на този свят и е много важно човек да живее живота си изпълнен с хармония. Обичате мира и именно заради това хората търсят компанията ви.

Имате буквата V на дланта си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

5. Честност

Цените искреността и няма как да толерирате лицемерието в което и да било му проявление. Винаги казвате само това, което мислите и искате от околните да правят същото за вас. Ако някой ви измами, то едва ли някога ще си върне доверието ви.

6. Изтънченост

Харесва ви всичко, което е свързано със стила и с добрия вкус. Това обаче не означава, че се фокусирате върху безсмислени неща. Напротив, обичате добре да си вършите работата, без значение с какво ще се захванете. Стремите се към съвършенство във всичко. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай