logo

С този тест всички тайни за живота ви падат, просто трябва да...

С този тест всички тайни за живота ви падат, просто трябва да...

Психологическите тестове през годините станаха много популярни в интернет. Всеки човек винаги иска да научи нещо ново за себе си. Тестовете в интернет позволявам да се потопим в дълбините на душата си, където един обикновен разговор не може да проникне.

От jenata.blitz.bg вече ви показахме тест, на който особена важност имаше това какво ще е първото изражение, което видите. Публикувахме и тест с рози, който сбъдва желания само за секунди.

Днес сме подготвили много интересен психологически тест, който ще ви помогне да разберете каква е тайната, която притежава вашата личност. За да направите това, просто трябва да изберете слънцето, което най-много ви харесва.

След като сте избрали едно от тях, може да разберете какво точно означава.

Погледнете внимателно дланите си? Ако виждате буквата "М", сте извадила голям късмет, защото...

1.

Вие сте истински оптимист. Каквото и да се случва в живота ви, вие се опитвате да извлечете положителното, дори когато в живота ви идват много големи неприятност. Не се отчайвате и правите всичко възможно, така че да не сте подвластни на негативното.

В критични ситуации сте способни да мислите хладнокръвно и бързо да намерите изход. Хора като вас са изключително ценни в големи фирми.

2.

Уважение към другите – това е вашата отличителна черта. Всичките ви приятели ви описват като честен човек. Никога не бихте навредили умишлено на друг.

Вие обаче изисквате от хората същото ,което им давате. Понякога обаче именно нещо такова може да развали настроението ви. Трябва да осъзнаете, че не всички хора имат тази ваша положителна черта. Понякога сте прекалено добри с хора, които могат да си избършат краката с вас.

Имате буквата V на дланта си? Със сигурност мнозина ви завиждат, защото...

3.

Вие сте много любознателни. Учението за вас е като детска игра. Готови сте да предвиждате няколко крачки напред на другите и умеете да се учите от грешките си. Не може да устоите, когато разберете, че някой крие нещо от вас. Готови сте на всичко, за да проучите за какво точно става въпрос, а ако всичко опира до изненада – то ще я развалите, защото вече ще сте разбрали всичко.

4.

Вие сте пълни с енергия. Това ви състояние е много заразително. Всеки обича да е във вашата компания и се чувства много комфортно, без значение какво точно правите заедно.

Тази бодрост обаче понякога ви пречи да се изправите пред истината. За съжаление често пъти не виждате предателството на приятелите си или влошената обстановка в офиса. Понякога е добре да погледнете на света и от гледната точка на песимист. Това ще ви позволи да поддържате баланс и да откриете недостатъците.

Хората, които имат няколко от тези линии на дланта си, са истински галеници на съдбата!

5.

Вие сте много мили и никога няма да се откажете да помагате на другите. Дори и в даден момент да бихте предпочели да си отдъхнете у дома – вие просто ще бързате да сте там, където сте наистина нужни.

Трябва обаче да осъзнаете, че някои хора просто ви използват. Не им позволявайте да го правят. Внимателно подбирате на кого е редно да помагате.

6.

Вие сте много весели и ерудирани. Хората често обожават да слушат историите ви. Много от приятелите ви се опитват да уловят всяка ваша дума. За вас обаче също е полезно това внимание, иначе отношението ви към живота би се влошило значително.

Уникален тест! Ръката ви ще разкрие огромни тайни за вашия характер

7.

Истински работохолици. Бихте искали да се откажете и от съня, ако беше възможно. Вие сте от онези хора, които вечно се оплакват че имат много малко време и 24 часа са крайно недостатъчни, за да свършите всичките си задачки.

Ако продължавате обаче в същия дух, след време ще съжалявате много. Не забравяйте, че трябва да намерите време да се отпуснете и да почивате.

8.

Вие сте много търпелив човек. Не сте свикнали да се тормозите и да пилеете емоциите си. Това ви качество често се възнаграждава. Понякога обаче търпението не е много полезно, защото душата ви може да страна. Когато има психологически натиск върху вас, вие не се опитвате да контролирате ситуацията и да излезете начело. Точно в този момент обаче не е добре да сте търпеливи и да си мълчите./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 11.03.2019 14:16

ако ти е омръзнало да ти викат кюфте,пълничката,дебелата вземи си това ,гаратирам ще спреш да плюскаш като луда,ще остлабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz