logo

Жените с тези имена няма да се спрат пред нищо, за да отнемат мъжа ви!

Жените с тези имена няма да се спрат пред нищо, за да отнемат мъжа ви!

Те възприемат романтичните отношения като игра и колкото по-трудна и недостъпна изглежда целта, толкова по-интересно е за тях

Със сигурност сте чували израза "От чуждата чиния е по-вкусно". Той се е превърнал в мото за дамите с четири конкретни имена, които умират да общуват с обвързани мъже с идеята да ги направят свои. 

Въпросните дами възприемат романтичните отношения като игра. И колкото по-трудна и недостъпна изглежда целта, толкова по-интересно е за тях. 

Ето защо, ако сте се запознали с притежателка на едно от следните четири имена, не бързайте да я каните вкъщи и да я запознавате с половинката си, защото рискувате да останете сама.

Жените с тези имена са най-големите егоисти на света

Ето от кои жени трябва да пазите мъжете си като зениците на очите си:

Елизабет

Елизабет е властна и малко егоистична. Красивото й име я е надарило не само с изобретателност, остър ум и проницателност, но и с любов към победите.

За нея е много важно да чувства превъзходството си над другите. Как лесно е да докажеш на всички, че си невероятна личност? Като откраднеш някой чужд мъж например! 

В оправдание на Елизабет си струва да се отбележи, че мъжете, с които тя флиртува, в повечето случаи изобщо нямат нищо против да прекратят връзките си.

София

Дамите с името София няма да се спрат пред нищо, ако пожелаят някой мъж. Дори той да е женен и да има деца. 

Жените с тези имена може да не се омъжат никога

В повечето случаи действията на София не са умишлени. Тя просто вярва в Съдбата и че всяка среща с мъж в определен момент от живота й не е случайна. И ще се опита да спечели всеки, когото сметне за мъжа с главно "М". 

Агата

Притежателките на това красиво име обичат да преодоляват трудностите и да получават нов партньор като награда.

От древногръцки Агата може да се преведе като мила и добра. Агата наистина е отлична домакиня и прекрасна жена, възпитана, кокетна и игрива. Тя обаче си има един основен недостатък - интересува се само от мъже, които трябва да "извоюва" от други жени. Така Агата не само се бори със скуката, но и изгражда романтични отношения.

Ксения

Ксения е практична и иска мъж, който вече има всичко. А да го раздели с настоящата му партньорка за нея не е никакъв проблем!

Жените с тези имена печелят всеки мъж за секунди

Ксения обича да опростява живота си не само с джаджи и съвременни технологии, но и с влиятелни мъже. Ето защо, ако вашият избраник заема висока позиция, има стабилни доходи и е красив, трябва много да внимавате.

Партньорът, когото тя търси, трябва да е по-възрастен от нея, за да може не само да изглежда по-млада и привлекателна на негов фон, но и да не се притеснява за семейния капитал. В крайна сметка нейният спътник трябва да бъде добре обезпечен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Бавна Мисъл

Бавна Мисъл 20.06.2022 14:08

А Гинка ...?

да бе да

да бе да 20.06.2022 20:06

И като се появи някоя Иванка и им го отмъкне както е направила тя,ще й се стъжни животеца.

Фиордализе

Фиордализе 21.06.2022 7:28

Кой ги прави тия проучвания, никога не бих предположила връзка между Агата и Ксения. . . . .