logo

Жените с тези имена са готови на престъпление в името на любимия

Жените с тези имена са готови на престъпление в името на любимия

Те са готови във всеки един момент да докажат не само на близките си, но и на целия свят, че ще направят всичко в името на човека, когото обичат

Любовта може да бъде зла, но може да бъде и отчайващо силна и да ви принуди да правите безумие след безумие.  

Жокерът и Харли Куин биха завидели на смелостта и фанатичното преклонение на тези жени пред техните избраници. В името на любовта дамите с тези имена са готови буквално на всичко: да заживеят на края на света и дори да извършат престъпление!

Те са готови във всеки един момент да докажат не само на близките си, но и на целия свят, че ще направят всичко в името на човека, когото обичат.

Жените с тези имена привличат хората като магнит

Ето и как се казват те:

Маргарита

Маргарита е ярката "перла" в света на своя мъж. Веднага щом осъзнае, че наистина обича избрания и чувствата й са на 100% взаимни, тя ще стане тази, която е способна на всичко в името на любимия.

За нея няма да е проблем да заживее и в най-мизерната дупка, да се премести в друга държава или да започне да защитава публично правата на партньора си. Марго обича тръпката, обича да печели и да доказва, че всички наоколо грешат. Ето защо е готова на всичко в името на партньора си. 

Валентина

Валентина е много силна жена. А любовта е едно от онези чувства, които дават на жените с това име желание и сила да се борят.

Жените с тези 5 имена са истински ангели

Валя може да бъде мила и скромна домакиня, бизнесдама, страстна любовница и грижовна майка на децата си.

Това обаче съвсем не означава, че Валентина безсмислено се приспособява към вкусовете и предпочитанията на партньора си. Тази жена е способна без много усилия да се превръща в идеалната жена в очите на любимия. Самата тя обича да бъде такава, каквато мъжът й иска да я вижда.

Тамара

Тамара е смела и независима. Тя винаги може да се справи с всичко съвсем сама. Въпреки това, след като намери спътника си в живота, не само ще му бъде вярна до края на дните си, но и ще се превърне в основна опора.

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Понякога дори ще изглежда, че Тамара е емоционално по-силна от партньора си.

Ето защо именно тя ще взима едни от важните и трудни решения в семейството. Тамара дори ще се осмели да извърши престъпление, ако това по някакъв начин ще помогне на мъжа, когото обича. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай