logo

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Жените с тези имена са обречени на нещастие и големи мъки

Проверете дали попадате сред тези дами

Човечеството е в етап на активно развитие. Започнаха да се развиват какви ли не науки, включително и тази за изучаването и тълкованието на имената. 

Сред експертите по ономастика, има мнение, че до голяма степен имената определят характера и съдбата на човек. Според тях жените, носещи тези три имена, са обречени на нещастие и голяма мъка през живота си.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Затова от jenata.blitz.bg преди време ви казахме кои са имената, които носят жените, които са обречени да бъдат богатиОказа се, че успешните хора също имат специфични имена.

Оказа се, че има мъже, които носят определени четири имена и са много опасни, а пък други са орисани да бъдат „мъже под чехъл“.

Преди време от jenata.blitz.bg разкрихме от кои жени трябва да бягате далеч според името, както и какви имена носят жените, които са невероятни красавици.

Сега ще разберете кои са женските имена, които обричат собственичките си на нещастие и големи мъки.

Галина

Тези дами са много конфликтни натури. Принципно са тихи и скромни по природа, но с дълбоко вътрешно желание да демонстрират колко значими си те за околните.

Те обичат да демонстрират силата на волята си.

Тези дами обаче често биват измъчвани от нервни сривове. Те са нездравословно постоянни понякога и това им носи много негативи и житейски трудности.

Историята на тези близначки ще ви остави без думи СНИМКИ

Вяра

Жените, които носят това име, са целенасочени, много смели, имат силна воля и постоянство, на което дори мъжете съвсем спокойно могат да завидят. 

Да, определено това са чудесни качества, но тези дами имат един огромен минус - меркантилни са. Това не е всичко - склонни са към поемане на големи рискове и взимат спонтанни решения. Животът често решава да им изиграе лоша шега и им поднася голяма мъка. 

Важно е да внимават повече и да обмислят решенията си, а не да се хвърлят с главата надолу.

Близначки станаха хит в мрежата още преди раждането си заради това ВИДЕО

Ина

Жените, които носят това име, имат много сложен характер. Не всеки може да издържи на тяхната емоционалност и ексцентричност. Ина не е склонна да прави отстъпки или пък да прави компромиси със себе си. 

Тези дами желаят да получат всичко наведнъж. Ако ситуацията излезе извън контрола им, започва вълна от скандали, подозрения и драма, които отслабват емоционалното състояние на тези жени. 

Жените, които носят името Ина, не умеят да се учат от грешките си и от тук идва лошият навик да правят една и съща глупост отново и отново. 

Въпреки съществуващите хипотези за тези 3 имена, които са обречени на нещастие, имайте предвид, че нищо от това не е напълно категорично. Собствениците им могат сами да коват съдбата си и да си взимат поуки, да опитват да коригират минусите си и да анализират по-обстойно преживяното. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!