logo

129 "диви" съвета, с които да си намерите мъж

129 "диви" съвета, с които да си намерите мъж

Авторите на материал от 1958 г. дават препоръки, с които, според тях, една необвързана жена би могла да привлече мъжкото внимание

В дневно време е много лесно да си намериш мъж. Можеш да го срещнеш навсякъде - в социалните мрежи, в някое заведение, на концерт или дори на футболен мач. 

Но какво ли са правили бабите ни, които определено не са имали такива помощници? И откъде са черпели съвети как да спечелят вниманието на избраника си и да го омаят за цял живот?

Всъщност, оказва се, че и те са имали откъде да черпят познания. Наскоро британският таблоид Daily Mirror публикува страници от брой на женското списание McCall от 1958 г. В материала авторите дават съвети на самотните жени как най-лесно да се намерят приятел и да го задържат. 

4 типа жени, от които мъжете се срамуват

Като цяло те предлагат 129 препоръки и трика, с които, според тях, една необвързана жена би могла да привлече мъжкото внимание. 

Някои от тях, поне по днешните стандарти, са малко необичайни. От "носенето на кутия за шапка" със себе си до "тихо ридание в ъгъла" - този списък със 129 съвета е пълен с причудливи и странни начини да привлечете вниманието на потенциален ухажор.

Списъкът е разделен на няколко раздела: "къде да го намеря", "как да му дадете да разбере, че сте тук" и накрая "как да изглеждате привлекателна за него". След напътствията идва ред на глави като "как да го получим" и „най-дивите идеи - когато всички средства са добри". 

5 навика, които убиват връзката ви

Авторите на материала съветват всички необвързани дами да потърсят половинка сред овдовелите и не много красивите мъже. За целта те им предлагат да проучат добре некролозите в местните вестници и "да бъдат приятелски настроени към грозните мъже".

Сред другите опции, които стоят пред жените без половинка, са разходка навън с кучето, седене на пейка в парка и хранене на гълъбите или пък спиране на колата на определени места и инсцениране на повреда.

Според авторите на материала, ако една дама не сяда да друга в градския транспорт, ако от време на време се връща в родния си град или сменя жилището си, лесно би си намерила партньор.  

7 неща, които не трябва да подарявате на любимия, ако не искате да го загубите

Също така те съветват представителките на нежния пол "да не живеят в една стая с момиче, което е непохватно и може да им окаже лошо влияние".  

В материала има и съвети, свързани с общуването с приятелите, роднините и колегите на потенциалния съпруг.

Тест: Езикът на тялото - по коя жена си пада мъжът

При разговор с бащата на любимия например момичетата трябва да го разпитат за бизнеса му и да се съгласят, че данъците сега са доста високи. 

Сред "дивите идеи" на дамите се предлага да получат лиценз за ловец, да си купят билборд за обява, където да поместят своята снимка и телефонен номер, по обед да инсценират давене на модерен плаж или пък да застанат на оживено кръстовище с ласо. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай