logo

5 навика, които убиват връзката ви

5 навика, които убиват връзката ви

Много хора след кавга или негодувание срещу партньор изчезват и блокират всички контакти

Романтичните отношения рядко са безпроблемни. Понякога възникват разногласия и конфликти между партньорите. Това се превръща в сериозно изпитание за любовта.

Продължаването на връзката или разпадането й зависи от способността ви да решавате подобни проблеми. Обикновено в такива ситуации се препоръчва да се покаже мъдрост и предвидливост.

Има обаче навици, които разрушават любовните отношения.

Подобни линии на поведение изглеждат "мъдри" само на пръв поглед, но всъщност те не допринасят за поддържането на любовта, а само изострят ситуацията.

Мълчанието

Мълчанието често се нарича злато. Смята се, че помага да се избегнат конфликти. Въпреки това, мълчанието за проблемите във взаимоотношенията не ги решава. Много по-ефективно е да имате откровена дискусия с партньор по всички възникнали разногласия.

Мъжете искат секс сутрин, а жените вечер! Ето защо

Ако мълчите и избягвате да говорите за проблемите си, значи имате вътрешен дискомфорт. Постоянното скрито безсилие може да бъде вредно за една връзка.

Безразличието

Освен да мълчим, има и друга грешна тактика. Един от партньорите проявява безразличие към проблема и се опитва да го игнорира.

Той избягва всякакви разговори по тази тема и с цялата си външност показва, че този въпрос не му е интересен.Ако сте безразлични към възникналия проблем, тогава партньорът има право да се съмнява във вашата любов. В крайна сметка е невъзможно да бъдеш безразличен към любим човек.

Ето колко точно минути трае идеалният секс 18+

Споделяте проблемите си 

Добре е да споделите проблемите си с приятелите си. Но когато става въпрос за любов или семейни отношения, не е нужно винаги да бъдете прекалено откровени.

Тези проблеми трябва първо да бъдат обсъдени с партньора ви. Може да е недоволен от вас, поставяйки личните ви проблеми за обсъждане с други хора. Това поведение не насърчава доверието във връзката.

Блокирате се

Много хора след кавга или негодувание срещу партньор изчезват и блокират всички контакти. Това не означава, че те са готови да прекратят връзката. Най-често те се опитват да научат другата си половинка на урок по този начин.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Бягането и блокирането на достъпа говори само за психологическа незрялост. Такъв човек се държи като малко, капризно дете. Това поведение е малко вероятно да подобри отношенията с партньора ви.

Включвате трети страни

Понякога хората не само споделят проблемите си, но и участват трети лица в решаването им - приятели, родители или роднини. Молят близките да действат като посредници между тях и партньора. Това е допустимо само в много сериозни ситуации.

В повечето случаи една двойка е в състояние да реши проблемите си самостоятелно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай