logo

7 неща, които не трябва да подарявате на любимия, ако не искате да го загубите

7 неща, които не трябва да подарявате на любимия, ако не искате да го загубите

Неподходящият подарък може да доведе до задълбочаване на проблемите във връзката

Подаръците са нещо много хубаво и едва ли има човек, който да не обича да получава такива. А най-прекрасното нещо е да избереш правилния подарък, с който искрено да зарадваш човека, когото обичаш. 

Много жени, без дори да осъзнават, винаги правят неподходящи подаръци на половинките си. А това може да доведе до задълбочаване на проблемите във връзката и дори до раздяла. 

Подаръкът за любимия не е просто красива вещ. Той е символ на отношенията ви. И за да не се сблъсквате с нежелани проблеми, днес от jenata.blitz.bg ще ви посочим няколко неща, които не си струва да подарявате на човека до себе си. 

Шал или вратовръзка 

Смята се, че подарък под формата на шал или вратовръзка ще накара любимия ви да почувства, че връзката ви го е стиснала за гърлото. Създава се впечатление, че сякаш искате да го задушите с подаръка си. Затова е най-добре да се откажете от мили изненади под такава форма.  

Внимание, дами, тези 9 неща са в състояние да уплашат и най-смелия мъж!

Ако половинката ви наистина иска нова вратовръзка или шал, просто му дайте пари да си купи. Нека сам избере подаръка си, без да чувства, че нещо застрашава живота му.  

Остри предмети 

Никога не му подарявайте остри предмети като ножове, отвертки, шило и други подобни. Няма никакво значение колко висока е сумата, която сте платили за тях, защото един такъв подарък със сигурност ще доведе до влошаване на връзката ви.

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Хората отдавна са установили, че след  подаряването на подобни предмети, в отношенията им им започват постоянни скандали. А някои двойки дори стигат до раздяла. 

Вещи, свързани с придвижване  

Не е хубаво да му подарявате колело, кънки, ролери и други подобни неща. Дори и обувки не е хубаво да му взимате за подарък. Подобни подаръци вещаят само едно - предстоящото напускане на половинката ви.

Затова е по-добре да му изберете нещо друго или да оставите той сам да реши от какво се нуждае. 

Колан

Поверие гласи, че ако подарите колан на любимия си, много скоро характерът му ще се промени към лошо. И е много вероятно да започне да ви посяга.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

За да предотвратите подобни неща във връзката си, е по-добре да изберете друг подарък. В крайна сметка, никой не харесва насилието. 

Блуза с щамповани сърца 

Има вярване, че ако една жена подари на любимия си блуза, върху която са изобразени сърца, много скоро той ще си хване друга.

Дали трябва да вярвате на това, си е ваше решение. Добре е да знаете, че поверията не са се появили просто така. И преди да започнат да ги разпространяват, хората дълго време са наблюдавали, за да разберат, че всичко, което се случва, не е само съвпадение. 

Тези малки дреболии ще го накарат да се влюби във вас още по-силно

Между другото, самите мъже са признавали, че след подобен подарък, са забелязали как чувствата им са започнали да изстиват. 

Пръстени 

На пръстите на любимия ви мъж трябва да има едно-единствено бижу - сватбената халка. Смята се, че на мъжете не трябва да се подаряват пръстени. Направите ли го, рискувате той да загуби всякакъв интерес към вас.  

Също така не е добре любимият ви да сваля сватбения си пръстен, защото той притежава много мощна енергия.

Плюшени играчки 

Този подарък е по-подходящ за дамите.  По-добре е да не му подарявате подобни неща, ако не искате да го превърнете в безхарактерен човек.  

9 малки женски хитринки, които ще го накарат да се привърже към вас за цял живот

Да се живее с такива хора изобщо не е лесно. С такъв партньор на жената ще й се наложи цял живот да бъде глава на семейството, а това хич не е лесна работа. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай