logo

3 неща, които издават, че една жена е необвързана СНИМКИ

3 неща, които издават, че една жена е необвързана СНИМКИ

С тях представителките на нежния пол се стремят да привлекат мъжкото внимание

Модните експерти са категорични, че дрехите, които носите, могат да разкажат повече за вас, отколкото очаквате. Така например, ако жена с пищни форми носи обемни дрехи и аксесоари, които са с тъмен нюанс, тогава вероятно тя е срамежлива, срамува се от фигурата си и се опитва да я скрие. Ако пък жена в по-напреднала възраст има прекалено младежки гардероб, тогава може би се опитва да изглежда по-млада отколкото е, защото се срамува от ЕГН-то си.

Затова от jenata.blitz.bg решихме да поговорим за онези неща, които според специалистите могат да издадат, че една жена е несемейна и е „на пазара“ в търсене на мъж. 

От jenata.blitz.bg припомняме, че самотните жени изобщо не могат да скрият факта, че нямат мъж до себе си. А за капак оповестиха и пет действия на жената, които веднага показват, че отдавна не е имала мъж.

Обърнете внимание, че всички тези неща са обединени от една обща характеристика - те са много привлекателни и изразителни, така че привличат възгледите на всички – и на мъжете, и на жените. 

Според стилистите самотните жени носят такива неща, за да привлекат повече внимание (въпреки че, разбира се и тези дами, които имат половинка често прибягват до тях).

Ето кои са трите неща, които издават, че една жена е необвързана:

Дълбоко деколте и различни изрязани дрешки

На първо място в нашия списък са дрехите с провокативна кройка, които привличат погледите на другите. Това са рокли и блузи с дълбоко деколте, това са мини поли и поли с ефектни цепки. Също така това са рокли с гол гръб и раменете, както и дрешки, които не покриват корема и талията на жената.

9 модни грешки, които превръщат жените в зле изглеждащи провинциалистки СНИМКИ

Но дами, за да не изглеждате твърде предизвикателни в такива облекла и да не отчуждават мъжете от себе си, модните критици съчетават да не избирате прекалено разголели дрехи. Например, ако облечете блуза с дълбоко деколте, то не я комбинирайте с къси панталони или пола, а с дълги такива. Нали не искате да изглеждате прекалено евтини и провокативни?

Всичко по тялото

Без съмнение когато всичко е на показ всеки ще се загледа, но само за кратко. Много жени залагат на тесни рокли, поли, дънки, блузи и т.н., за да привлекат вниманието на мъжете. Много популярни са и коланите, с които можете да подчертаете линията на талията. 

Кои дрехи в гардероба издават селянията

За да направите външния си вид да изглежда достатъчно секси, но не твърде провокативен, е достатъчно са изберете тясна дреха, но не твърде прилепнала.

Високи токчета

Списъкът ни със сигурност би бил непълен, ако в него не включим обувки на висок ток. Този аксесоар, според стилистите, се използва активно от самотни дами, за да привлекат вниманието на мъжете. 

Това не е никаква изненада, защото обувките с високи токчета моментално правят образа на жената по-привлекателен и елегантен, а в същото време правят така, че женската фигура да изглежда по-стройна. Основното е да изберете обувки, с които можете да ходите, в противен случай ефектът ще бъде точно обратният - комичен. 

А само за уточнение трябва да припомним, че преди време от jenata.blitz.bg ви казахме кои са петте чифта зимни обувки за които по-пълничките дами трябва да забравят. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!