logo

4 правила за страхотен секс в колата! 18+

4 правила за страхотен секс в колата! 18+

Научите как това интимно изживяване да стане още по-приятно

Сексът в колата отдавна се възприема като нещо нормално и въпреки това много любители на такова интимно разнообразие се сблъскват с различни неудобства и често се оказват в неприятни ситуации. Например – когато наоколо се появят неканени зрители или по-зле – наоколо спре друга кола. 

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

От jenata.blitz.bg припомняме, че преди време разкрихме кои са четирите ползи от секса в колата. Сега от jenata.blitz.bg ще поговорим за това за какво си струва да се притеснявате, ако практикувате секс в колата доста често.  

Не само това – от jenata.blitz.bg ще разкрием и кои са четирите златни правила, които е направо задължително да спазвате, за да се насладите на секса в кола.

Ето кои са четирите правила за страхотен секс в колата:

Чистотата е злато!
Трохи, пясък, опаковки от бонбони и други „пронизващи“ предмети, въпреки че ще внесат разнообразие в интимния ви живот, съвсем не са това, което сте очаквали. Ако знаете, че в близко бъдеще има голяма вероятност за приятно прекарване в колата, то по-добре старателно почистете с прахосмукачка всички седалки, премахнете всички предмети, които на теория биха могли да попаднат между вас и партньора ви и да причинят изключително неприятни усещания.

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

Организирайте удобно място
Разбира се, сексът в колата е привлекателен, защото се озовавате в неудобна обстановка, като по този начин изостряте всички сетива и въпреки това се уверете, че в колата има одеяла или малки възглавници, в случай че планирате секс маратон с половинката. Освен това може да са необходими подложки, ако страдате от проблеми със ставите - смекчете процеса, за да не съжалявате след него.

21 невероятни факта за секса, които не всеки знае! 18+

Помислете за облеклото
Ако знаете, че днес определено ще правите секс в колата, не претоварвайте имиджа си с ненужни детайли и не носете неща, които няма да е лесно да се премахнат в тясно пространство. Тесните дънки и прилепналите панталони определено са по-проблемни за сваляне от роклята. Но дами, когато избирате рокли или поли, не се спирайте на прекалено тесни варианти - не усложнявайте живота за себе си и партньора си, особено ако няма много време.

10 удоволствията от пиянския секс! 18+

Салфетки и вода – задължителните атрибути!
Нека бъдем честни - след секс често се изисква поне малко почистване. Особено ако използвате допълнителна смазка (знаете за какво говорим). Решите ли да правите секс в колата, то винаги дръжте под ръка бутилка минерална вода и кърпички (мокри и/или сухи), за да сте готови за внезапни прояви в необичайна обстановка. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Гост

Гост 12.12.2020 19:17

Виолета знае всичко по въпроса!