logo

4 ползи от секса в кола! 18+

4 ползи от секса в кола! 18+

40-годишната Нина сподели колко влудяващо е това преживяване

Няма човек, който да не обича секса! Дори и някой да отрича, то знайте, че лъже! Безцеремонно при това!

Преди време от jenata.blitz.bg споделихме кои жени най-много обичат секса, а редом с това разкрихме и как мъжете усещат интимните части на различните жени по време на интимните игри.

Редом с това от jenata.blitz.bg публикуваме и секс признания на жени, писали на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки.

Така например Наталия сподели, че е  направила стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали след това, а пък се появиха и седем истински истории за секс тройки.

Сега обаче 40-годишната Нина реши да сподели друг пикантен детайл от секс живота на двойките. 

„Въпреки факта, че вече съм малко над 40, по отношение на сексуалния живот съм толкова освободен, колкото бях на 20 години. Тъпият 5 минутен секс в леглото не е за мен. За щастие партньорът ми не се интересува по-малко от секса от мен, така че непрекъснато опитваме нещо ново.

Когато една приятелка казва, че най-накрая е правила секс на кухненската маса, не успях да се сдържа и да й се изсмея в лицето. 

Сериозно? Нима смяташе, че това е разнообразие? Летището, плажът, паркът, офисът, музеят, киното, самолетът, обществената тоалетна, покривът и фитнес залата са само част от местата, където съм правил секс през последните години. 

Направо не е за вярване защо леките жени са наричани "шафрантии"!

Но все пак, въпреки цялото разнообразие, най-много обичам да правя секс в колата“, споделя Нина.

Тя разкри, че има точно четири горещи, подлудяващи и невероятни ползи от интимните преживявания в автомобила.

Първо – такъв секс в колата винаги се случва спонтанно. Можете да дадете недвусмислени сигнали на партньора си по пътя и когато пристигнете до местоназначението си, няма да има причина да слезете от колата.

Жените са в захлас, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!

Второ – не знам защо, но много се възбуждам от идеята, че могат да ни хванат. Знаем, че най-вероятно ни гледат, но няма значение: процесът е важен и когато има зрители, той става много по-пикантен.

Гинеколог шокира всички с това, което разкри за митичната G-точката и женския оргазъм!

Трето – малките размери на автомобила правят така, че с партньора ви буквално сте по-близо един до друг. Да, не можете да опитате десетки пози от Кама Сутра тук - просто няма толкова място. Но, струва ми се, когато сте толкова близки с партньора си, между вас възниква специална интимност. 

Прозорците се замъгляват, става много горещо, но в един момент спирате да обръщате внимание на това И ако ви кажат, че сексът в колата не е хубав, то спомнете си известната сцена от „Титаник“. Малко вероятно е някой да спори, че във филма правенето на любов между Роуз и Джак е показано възможно най-добре.

Внимание, вагината може да страда от депресия! Спасението е... (СНИМКИ 18+)

И накрая, четвърто, сексът в кола помага на жената да се освободи и наистина да се разкрепости. Веднага започва да се чувства като най-добрата любовница на земята и мъжът го усеща на минутата“, обяснява Нина. 

Цялата истина за женските оргазми и какво чувстват дамите по време и след секс!

„Бих посъветвал всички двойки, уморени от примитивен и скучен секс, да се качат в колата с мъжа си и да почувстват разликата поне за една нощ. Може да не искате да се върнете в леглото след това“, завършва 40-годишната жена, радваща се на секса с пълна сила. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!