logo

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

Ива: С мъжа ми открихме тайната на божествения секс! 18+

Всеки път преди същинския акт си взимаме „специална вана“, а оргазмите след това са невероятни

„Не толкова отдавна открих тайната на перфектния секс със съпруга си. И сега искам да го споделя с други момичета: може би това ще помогне на някого да изпита нови усещания и дори мулти-оргазъм“, това сподели Ива.

4 ползи от секса в кола! 18+

„Самата тайна е възможно най-проста, а именно – преди да пристъпим към същинския секс, винаги вземаме „специална вана“ със съпруга ми“, допълни читателката на jenata.blitz.bg, която изпрати личната си история на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Тя е категорична, че тези „специални вани“ могат да се направят и без същинската вана, а в банята под душа. Резултатът по думите на Ива всеки път са божествени оргазми както за нея, така и за съпруга й.

„Какво означава специално? Всъщност тук всичко е класическо: вадя ароматизираните свещи, съпругът ми взема гореща вана с балончета (имаме и джакузи) и наливам шампанско. 

Банално е, но работи. 

Наталия направи стриптийз пред гаджето си и жестоко съжали

На всичкото отгоре обичаме да използваме различни масла, които са едновременно релаксиращи и секси. Галим се голи във ваната и се редуваме да се масажираме с маслата. 

Успоредно с това можете да целунете шията, ушите и задната част на главата на партньора. Между другото, за тези, които не знаеха: задната част на главата е ерогенна зона както при мъжете, така и при жените. Опитайте се да прокарате езика си над гърба на главата на любовника си и ще бъдете приятно изненадани.

Можете да мърсувате във ваната колкото искате. Ние обикновено си тръгваме само след като изпием бутилката шампанско. 

Между другото, освен всичко друго, можете да пуснете на заден план малко лека музика, с която се чувствате приятно да правите секс. 

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

Можете да преминете към самия полов акт под душа, като отмивате пяната един от друг. Ако имате завидно търпение, отделете време и отидете да правите секс в леглото – там вече сте тотално отпуснати и оргазмът ви е гарантиран. Също така гарантирам, че ще бъде незабравимо.

И ако нямате вана и джакузи, то не се притеснявайте. Същите тези неща могат да се направят и директно под душа – трябва само малко въображение, търпение и желание за нещо ново в интимния живот“, категорична е Ива. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!