logo

4 признака, че половинката ви не иска сериозна връзка

4 признака, че половинката ви не иска сериозна връзка

Обърнете внимание на поведението на любимия си и ще забележите неща, които говорят много за отношението му към вас

Искате да разберете дали партньорът ви иска сериозна връзка, или за него сте просто поредната забежка? Психолозите казват, че това може да се разбере много лесно по няколко прости признака.

Обърнете внимание на поведението на любимия си и ще забележите неща, които говорят много за отношението му към вас. 

Нещата, които един мъж изрича, се различават коренно от истинските му намерения.

Любимият ви може да говори дълго и красиво, но да не предприема никакви активни действия. Например, казва ви, че му липсвате ужасно много, но не може да намери няколко часа, за да ги прекара с вас.

Мъжете най-сетне признаха за какво биха искали да помолят половинките си

Казва ви, че иска да бъде повече време с вас, но в крайна сметка вечер си стоите сами вкъщи. Това говори много за истинските му намерения и ако често се оказвате в подобна ситуация, е добре да се замислите над бъдещето на връзката си. 

Влюбеният мъж е готов да сподели с жената, която обича, и най-съкровените си тайни. Ако обаче крие нещо от вас, означава, че не ви обича. 

Добре е да обърнете внимание и на начина, по който ви представя пред приятелите си - дали ви нарича своя приятелка, или свое гадже. Повярвайте, между двете има огромна разлика. Статусът гадже си има ред предимства и крие планове за общо бъдеще. 

Кажете това на мъжа до себе си и той ще ви обича и носи на ръце цял живот!

Обърнете внимание и на начина, по който прекарвате времето си заедно. Ако всичките ви разходки завършват в леглото, е добре да се замислите над приоритетите във връзката ви. Защото е напълно възможно партньорът ви да не гледа сериозно на вас. 

Не е изключено мъжът, с когото се срещате, да е женен и вече да си има семейство. Наистина ли искате да бъдете другата жена?

Ако любимият ви общува с вас само когато му е удобно, означава, че не сте толкова важни за него. Един влюбен мъж ще се стреми да прекара всяка свободна минута с вас, а не само времето, когато е в настроение.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Ако вие сте главният инициатор на вашите срещи, със сигурност той няма сериозни намерения към вас! 

Половинката ви не ви запознава с приятелите или роднините си? Повярвайте, със сигурност има основателни причини да не го прави. Той не ви вижда като дългосрочен партньор или пък най-вероятно вече е създал семейство.

Запомнете - огромна стъпка във всяка една връзка е, когато партньорът ви реши да ви допусне в света си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай