logo

Кажете това на мъжа до себе си и той ще ви обича и носи на ръце цял живот!

Кажете това на мъжа до себе си и той ще ви обича и носи на ръце цял живот!

Подобни думички са като музика за мъжките уши и ще окажат невероятно влияние на отношенията ви

Как си представяте идеалния мъж? Повечето жени веднага ще отговорят, че той трябва да бъде любящ, грижовен, привързан и страстен, интересен събеседник и т.н. и т.н.

Но за да получите нещо, скъпи дами, първо трябва да дадете  - това е законът на Вселената. И мъдрата жена е наясно с това!

Какво иска любимият ви? Освен вкусна вечеря, ред в къщата и горещи страсти под завивките, мъжът иска да знае, че е обичан, ценен и уважаван. А най-добрият начин да покажете отношението си към него, е като му кажете правилните думи.

7 начина да го накараш да играе по свирката ти  

Думите ви могат да го накарат да се чувства като Бог, или да му причинят огромно страдание. И от тях ще зависи бъдещето на отношенията ви. 

Ако искате любимият ви да ви цени и обожава, трябва да му казвате тези неща всеки ден. Подобни думички са като музика за мъжките уши. И ще окажат невероятно влияние на отношенията ви! 

Разбирам колко ти е тежко 

Ако партньорът ви не може да постигне целта си или греши в нещо, последното, което иска да чуе от вас, е критика. А още по-лошо биха му повлияли изказвания от сорта на: „Казах ти, че няма да успееш!". 

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

Най-важното за него в такъв момент е да почувства подкрепа и разбиране. Затова просто го прегърнете и му кажете: „Разбирам, че сега ти е много тежко". 

Ценя теб и всичко, което правиш за мен

За мъжете също е много важно да разбират, че някой ги цени. Ще стане още по-добре, ако по-често му казвате тази фраза.

Така той ще се убеди, че заема важно място в живота ви, а това ще му даде нужната увереност, че прави всичко както трябва. И ще ви заобиколи с още по-големи грижи и внимание.

Вярвам, че всичко ще ти се получи 

Ако искате партньорът ви да покорява връх след връх, сте длъжни да го подкрепяте. С тази фраза ще го заредите с решителност да се движи към целта си. 

Три знака от чата, че връзката ви приключва

Когато има такава мощна подкрепа във ваше лице, той задължително ще постигне всичко, което си е наумил. 

Невероятен си

Не забравяйте да хвалите мъжа си и да се възхищавате на неговите способности.

Дори и да ви е приготвил омлет за закуска, не забравяйте да отбележите, че това е било най-вкусното нещо, което някога сте яли и никой друг не е в състояние да повтори този шедьовър на кулинарното изкуство.

Не пестете комплиментите и ще забележите как той ще започва да ви радва все по-често и по-често! 

Извинявай, не съм права

Жените са по-емоционални и затова по време на скандали казват неща, които неволно са се изплъзнали от устата им, но оставят огромна следва в мъжката душа.

СЕДЕМ неща, на които мъжете обръщат внимание, а жените дори и не подозират, че е така (СНИМКИ)

В такъв случай е много важно  навреме да признаете вината си пред него и да го помолите за прошка за обидните думички, които в пристъп на гняв сте казали по негов адрес. 

Нуждая се от теб страшно много

Обикновено, когато чуят нещо подобно, мъжете направо започват да сияят. Нима има нещо по-приятно от това да разбереш, че някой има нужда от теб, защото си надежден партньор, който е в състояние да разреши всеки женски проблем?

Всъщност в това се крие мъжка сила и затова обичаме мъжете си! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай