logo

5 признака, че още не е дошло време да сложите край на връзката си

5 признака, че още не е дошло време да сложите край на връзката си

Дори специалистите са на мнение, че е добре от време на време да си давате свобода, защото това може да помогне за укрепването на връзката помежду ви

Понякога е много трудно в една връзка е човек винаги да се чувства щастлив, доволен и влюбен. Всъщност, това е просто невъзможно!

За всичко са виновни филмите, които винаги ни представят перфектната и съвършена любов между двама души, в чиято връзка няма никакви проблеми. Гледаме ги и се залъгваме, че се нуждаем от същите идеални взаимоотношения.

Но в истинския живот нещата са много по-различни! В реалния живот отношенията няма как да бъдат съвършени. И е напълно нормално понякога да чувствате, че трябва да се разделите с партньора си. Или пък да прекратите връзката завинаги.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Дори специалистите са на мнение, че е добре от време на време да си давате свобода, защото това може да помогне за укрепването на връзката помежду ви.

В отношенията ви със сигурност ще има напрегнати моменти. И всеки път, когато те започнат да се появяват, е по-добре да си дадете някаква свобода. Не е нужно да се разделяте.

Не е нужно да прекратявате връзката си, а само да си дадете малко време, което да прекарвате далеч един от друг.

4 неща, които убиват любовта завинаги и няма връщане назад

Фактът, че трябва да направите пауза, не означава, че трябва да скъсате и да сложите край на романтичните си отношения. Това може да е просто една добра възможност и за двама ви да разберете по-добре чувствата си.

Просто трябва да се оттеглите от ситуацията, за да я осмислите по-добре. Вгледайте се в цялостната картина и не се притеснявайте от малките детайли!

Имате проблеми с общуването

В един момент отношенията се пренасищат. Когато непрекъснато сте заедно, се лишавате от възможността да имате и други интереси. А когато това е така, изчерпвате начините си за връзка един с друг.

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Една малка пауза може да ви върне желанието да продължите да развивате отношенията си. 

Дразните се от факта, че някога сте обичала

Това е напълно нормално и се случва във всяка връзка. Малко лично пространство може да внесе нова перспектива в живота ви. И може да ви направи по-благодарни за връзката ви като цяло. 

С нетърпение чакате възможността да се съберете отново

Ако чакате с нетърпение момента, в който ще се сдобрите с половинката си, това е знак, че не трябва да се разделяте.

Топ 5 на женските комплекси, които отблъскват мъжете

Това означава, че наистина искате да реабилитирате отношенията си, дори в момента да се нуждаете от малко пространство!

Можете свободно да говорите за това какво се случва с връзката ви 

Отличен знак, че все още имате отношения с някого и не сте готова да се разделите с него, е фактът, че и двамата можете свободно да разговаряте за състоянието на връзката си.

4 прости трикчета, с които ще го накараш още повече да те желае

Ако и двамата можете да водите зряла дискусия за проблемите в отношенията си, винаги има шанс да се помирите. Това показва непредубеденост и готовност да работите заедно за чувствата, които изпитвате един към друг. 

Мечтаете да прекарвате времето си сама

Това, че имате партньор, не означава, че трябва да се отказвате от индивидуалността си. Има много хора, които чувстват, че се задушават във връзката си. Това обаче съвсем не означава, че партньорът им има вина.

5 неща, които се случват с всяка жена, когато срещне любовта

Може би това се случва, защото всеки човек се нуждае от време на време да остане сам със себе си. Ако случайно чувствате, че се нуждаете от малко спокойствие и самота, обяснете го на партньора си, без да се притеснявате от реакцията му! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай