logo

5 удобни пози за тих секс, ако не сте сами

5 удобни пози за тих секс, ако не сте сами

В следващите редове ще откриете много полезна информация как да намалите шума при любимото си удоволствие

Почивката може да е нещо прекрасно, особено по тези празници. Ако обаче прекарвате всяко важно събитие и бягство от дома с половинката в дома на родителите си, понякога може да ви е трудно да размените любовни ласки в кревата.

Преди време от jenata.blitz.bg ви показахме девет секс трика за подобряване на интимния живот

Освен това от jenata.blitz.bg ви разкрихме 11 секс съобщения, с които ще възбудите половинката си до полуда.

За целта най-важно е да заложите на правилните пози и така ще сте спокойни, че дори баба ви със засилено слухово апаратче няма да чуе за какво иде реч. 

Основното нещо е, разбира се да затворите врата и леглото ви да не скърца. Сега ще ви кажем кои 5 пози са страшно удобни за секс, когато има някой около вас, който не трябва да ви чува. 

Жените са в захлас, а мъжете възбудени от... бразилската интимна епилация!

Мисионерската

Позната и много хубава поза, която може да се практикува както на леглото, така и на пода. Партньорите имат пълна свобода и могат да покрият устата на половинката си, за да няма издайнически звуци. Интимността и способността лесно да се целувате и чувствате един друг са просто безценни.

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

69 на една страна

Вариант на известната орална поза, просто и двамата сте легнали на една страна, а не един върху друг. Така ще ви е по-лесно да дишате, а и няма напрежение върху шията.

Третият плюс е, че ръцете ви са свободно. В допълнение никой от двама ви няма да стене много, защото устите ви са заети.

Съпрузи 4 години се скъсваха от секс, за да си имат бебе! Накрая се оказа, че го правят неправилно, а жената е…

Стоящи под душа

Сексът в банята е странно забавление, но екстремните условия, изискват екстремни решения. Звукът от водата на душа ще заглуши много от другите звуци, стига да не правите нищо точно под струята. 

Важно е обаче да имате лубрикант, защото водата изсушава. Комфортът няма да е същият, както и влажността. Внимавайте да не се хлъзнете и да не завършите в близката болница със скалъпено обяснение.

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Лице във възглавницата

Това е тиха версия на кучешката. Легнете по корем, а след това леко се повдигнете с помощта на коленете и лактите си. Това е идеална поза за дълбоко проникване и стимулиране и на клитора. Всички стонове ще си останат във възглавницата.

Тихи лъжички

И двамата лежите на една страна, а партньорът ви гледа тила ви. Повдигнете горният си крак, а когато пенисът му е вътре, го спуснете. Сега може да се движите безшумно дори върху скърцащо легло и да се наслаждавате на близостта си./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!