Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Тайните за оралния секс паднаха: Ето какво да (не)правим, за да побъркаме партньора си (СНИМКИ 18+)

Неотдавна от jenata.blitz.bg разбулихме всички тайни, свързани с аналния секс, които като нищо паднаха. Обяснихме ви какво чувстват мъжете и жените докато го правят. Преди това публикувахме интимни мъжки признания, в който силният пол си признаха как усещат интимните части на различните жени. Малко след това представителите на силния пол отговориха на най-срамните и шантави интимни въпроси на жените, свързани със секса.

Сега обаче от jenata.blitz.bg решихме да поговорим за оралния секс.

Преди обаче да продължим темата за орлания секс нека си припомним важно уточнение, свързано с нимфоманията и дали това е леко поведение или сериозно психично отклонение.

И така - важно е да уточним, че оралният секс е ласки на гениталиите на партньора, които се извършват през устата или езика.

Днес много мъже и жени използват този вид физическа интимност, защото вече не се счита за „срамно“ и „мръсно“. За някои хора, оралният секс е шанс да се даде на обичаното лице свръхестествени усещания за блаженство, за други това е обичайно „подгряване” на партньора точно преди сексуален контакт. Но преди всичко, което мислите да правите в леглото, то това действие трябва да бъде придружено от чувство за любов и уважение един към друг.

Всъщност оралният секс е пълен начин да приведете сексуалния си партньор в ярък и незабравим оргазъм. Но за да бъде този метод на сексуален контакт пълен и да донесе само положителни резултати под формата на удоволствие, радост и положителни емоции, трябва да следвате няколко определени правила. Познавайки ги, всеки може да получи удоволствие от ласките.

Оралният секс също е задължителна хигиена. Разбира се, глупаво е да се каже, че жените и мъжете трябва да вземат душ преди физическата интимност, но все пак това правило не трябва да се пренебрегва. Оралният секс включва чисти и здрави гениталии, тъй като това е залог за удоволствие и за двамата партньори.

Правилата също така гласят, че мъжът не трябва по никакъв начин да принуждава партньора си да извършва минет. Смята се, че много жени усещат силен и странен рефлекс, когато пенисът прониква през устата. Това се дължи не на факта, че жената пъха нещо в устата си, а на факта, че всеки има различна физиология.

Правилен орален секс 
Преди началото на интимността е препоръчително да обсъдите с вашия сексуален партньор как той предпочита да прави секс, независимо дали изобщо прави устни чудеса, така че по време на процеса да няма неприятни ситуации.

Мъжете също трябва да знаят, че не можете да принудите жена да погълне спермата, която сте отделили накрая. Ако жената не направи това сама, то тя не го харесва. А жените, от своя страна, не се нуждаят от предизвикателно изплюване на сперматозоидите пред човек - такива действия могат да се разглеждат като обида.

По време на близостта и двамата партньори трябва да знаят, че леглото не е бойно поле, а арена на експериментиране и удоволствие. Бъдете кротки! Гениталиите са много чувствителни и нежни, така че трябва да се отнасяте внимателно с тях.

Жените трябва да забравят за участието на зъбите им в орален секс на пениса, също така е желателно да се премахнат всички пръстени от пръстите, за да не се нарани мъжкият полов орган. Жените трябва да знаят, че най-голямо удоволствие мъжете изпитват не само в главата на пениса им, но и в скротума, а също така обичат партньорката да гали пениса им с гърдите и бедрата им.

Мъжът от своя страна трябва да знае, че всяка жена има индивидуална анатомия. Следователно точката G ще трябва да се търси чрез опити и експерименти. Но тук не трябва да забравяме най-важното - за нежността: клиторът не толерира груби ласки и небрежни манипулации - това може да „отблъсне” желанието на жената да продължи да прави любов.

В заключение трябва да се отбележи, че оралният секс може и трябва да бъде разнообразен. Можете да експериментирате не само в леглото, но и на места, неочаквани за това: бюро, баня, фотьойл и други.

Експерименти и вариации са уроците от оралния секс, които ще помогнат да се направи светла всяка интимна минута, която от своя страна ще помогне на сексът да бъде блажен и незабравим и за двамата партньори. / jenata.blitz.bg

Коментирай

Don Pedro

Don Pedro 04.01.2019 23:43

Всичко меко, да пипаш леко...!!,

Капитан Кук

Капитан Кук 05.01.2019 11:53

Оправете си преводите, че някой може да следва преведените тъпо инструкции и после ще ви съди до дупка за причинени физически и морални вреди.

Дядо Каракоч

Дядо Каракоч 05.01.2019 18:26

Аааа.Затуй, значи,вече било модерно да се казва" надърви ми се езика".А не като едно време" надърви чи се х_ уя".Леле, колко прости сме били, като си помисля.

taka e

taka e 11.01.2019 8:34

ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz

Коча

Коча 08.10.2023 8:46

Ебането е миг върховен, миг желан. Във него е щастлив ебача и този който е ебан !!!