logo

Всяко младо и влюбено момиче допуска тези грешки и съжалява за тях до края на живота си

Всяко младо и влюбено момиче допуска тези грешки и съжалява за тях до края на живота си

"Ако младостта знаеше, ако старостта можеше...", въздъхват възрастните жени, осъзнавайки колко много грешки са допускали всеки път, когато са се влюбвали и са започвали нова връзка. Чувайки думите им, младите момичета само се усмихват, защото са уверени, че те не допускат онези грешки с мъжете, които майките и бабите им са правили на млади години. 

Но... кръговратът на женските заблуди е вечен. Младите момичета узряват, поглеждат назад и също въздъхват: "Ако младостта знаеше...". 

За да не изпадате и вие в тази ситуация, днес от jenata.blitz.bg ще споделим с вас опита на зрелите жени, благодарение на който ще намерите мъжа на живота си и ще изградите стабилна връзка. А когато след години погледнете назад, няма да съжалявате за нищо!  

Не започвайте връзка с мъж, когото трябва да променяте! 

Ако в момента ви се струва, че човекът, с когото се срещате, не е идеален, но от него все пак може да стане човек, честито! Вие сте една от онези жени, които ще разбият главата си и целия си живот. Мъжът не е дете, нито пък куче. Не се опитвайте да го възпитавате, променяте или дресирате! Търсете си партньор, от когото можете да се научите на нещо важно. 

В края на живота си старица разказа на съпруга си тайната на 50-годишния им щастлив брак

В случай, че вече сте свързала живота си с човек, чиито ценности са далеч от вашите, всичко, което можете да направите, ако искате да запазите връзката си, разбира се, е да му позволите да не бъде идеален. Дресирайте себе си и започнете да се самоусъвършенствате. Ако той ви обича и не иска да ви загуби, ще му се наложи да се издигне до вашето ниво! 

Не убивайте връзката си с ревност  

Ревността е най-глупавото чувство. Не вярвайте на онези, които казват, че тя е признак на любов. Попитайте всеки психолог и той ще ви каже, че ревността е неувереност в себе си, комплексираност и нездравословен егоизъм.

Младо момиче шокира мрежата: Предпочитам да се срещам само с богати мъже! И това далеч не е свързано с парите!

Не забравяйте, че в отношенията няма място за чувството на притежание. Никой не принадлежи на никого. Човекът е свободен в избора си. Единственото, което можете да направите, е да накарате мъжа до вас да продължи да ви избира.

С ревността ще убиете искреността, доверието и любовта. Мъжете никога няма да спрат да обръщат внимание на други жени - тяхната природа е такава и е много глупаво да се борите с нея. Той просто ще започне да крие от вас интереса си към красивите млади дами. Сами знаете какво ще се случи по-нататък: забраненият плод е сладък, а любовният грях винаги ласкае представителите на силния пол. 

Не спирайте да си обръщате внимание

Близо до тази точка трябва да сложите десет, не - сто удивителни знака. Жените, които са омъжени и не са престанали да се грижат за себе си, се броят на пръстите на ръката. Останалите по някаква причина са убедени, че съпругът им трябва да ги обича без значение дали са с мръсна коса, неепилирани крака, маска на лицето и ролки на главата. Мили дами, Пепеляшка вече не се превръща в принцеса за любимия си!

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Знаете ли защо на обществени места арабките се появяват с воал? За да запазват красотата си за съпрузите си. Те се гласят, кичат се със злато и носят най-хубавите си дрехи вкъщи, за да зарадват мъжете си и да не ги карат да търсят красотата извън дома.

Научете се да прощавате 

Няма семейство, в което да няма конфликти. Една връзка може да оцелее без любов, но без конфликти не може. В споровете се ражда не само истината, но и разбирането на нуждите на другия. Затова не се страхувайте от скандалите. Трябва обаче да се научите как да влизате и излизате от тях. На входа е нужно да помните за любовта, а на изхода - да не пазите обидите.

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Постъпката на мъжа може и да е лоша, но това не означава, че самият той е лош човек. Докато се карате, си забранете да изричате обидни думи и проклятия. Когато емоциите отшумят, ще бъдете благодарна на себе си за думите, които не сте изрекла. И още нещо: научете се да искате прошка, дори и да сте била права.  

Позволете му да бъде вашия герой 

Нека да отваря вратите пред вас, да ви отстъпва парчето си торта, да ви носи кафе в леглото, да готви или да ви купи топли зимни обувки с последните си пари. Гледайте на тези дребни неща като на огромен подвиг и не спирайте да му благодарите. Мъжките действия са невъзможни без мотивацията на жените.

Ако постоянно му казвате: "Аз сама!", "Ти не знаеш как!", "Не можеш да се справиш с това!", "Много си глупав!", той, разбира се, ще се опита да ви докаже, че грешите, но след това бързо ще се откаже. Защо се нуждаете от неговия героизъм, ако самата вие се смятате за мъжа в къщата? Само не казвайте по-късно, че сте случила на нищожество.

Тръпката вече я няма и си отегчена от връзката си? Ето какво ще те накара отново да усетиш пеперуди в стомаха си

Желанието на мъжете да извършват подвизи им е заложено генетично. Те винаги са много щастливи, ако има за кого да ги правят. Не пречете на любимия си и го насърчавайте като малко дете дори и за най-малките дреболии. От малкото се раждат големите неща! 

Дайте му свобода

Да, всеки човек, включително и мъжете, трябва да има лично пространство, граници и собствена територия, в която никой няма право да нахлува без разрешение. Не навирайте носа си в личните му вещи, не се ровете в телефона, компютъра и портфейла му и не му задавайте въпроси, чиито отговори могат да ви разстроят и да ви принудят да направите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Не се ровете в миналото му, но ако той реши да отвори сърцето и душата си, споделяйки интимни неща, не го карайте да съжалява, като му напомняте за миналите неуспехи и започнете да го упреквате.

Топ 5 на женските комплекси, които отблъскват мъжете

Мъжът, на когото не са отнели правото да греши, се доверява повече. Същото важи и за свободата. Ако тя не бъде отнета, престава да бъде толкова жизненоважна.

Не забравяйте, че трябва да имате и личен живот

Не, тук не става дума да си хванете любовник, въпреки че по-възрастните дами твърдят, че това е много добър начин да укрепите брака си. Става въпрос за личен живот извън връзката. Жената не се разтваря в мъжа си като бучката захар, която слагате в чая, не живее само заради неговите интереси и не се пренася в жертва в името на децата и родителите си.

Никога не правете тези 6 неща, ако не искате да го загубите завинаги!

Личният живот на една жена е нейният свят, в който тя намира време да се развива като личност, да има хоби, да се забавлява с приятелки и при всякакви обстоятелства да остане жена. Щастливата и желана не само в семейството си жена е добра майка и идеална съпруга! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Знаеща

Знаеща 03.03.2019 5:47

Пак жената ще се прави на извънземна а мъжа на дивана

Вяра

Вяра 03.03.2019 6:57

от боклук бижу не става.

taka e

taka e 04.03.2019 21:21

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2

кака ви

кака ви 05.03.2019 8:33

Тази статия май е писана от мъж, щото има съвети само как да му се угажда на едн мъж. Млади момичета гледайте на вас да ви е добре, ако не ви уважава мъжа, бягайте.

Знаеща

Знаеща 23.03.2021 10:43

Права е Кака ви Не се обезличавайте мили момичета, гледайте и себе си. Както телесно,така и емоционално. Ако не ви ценят , бягайте. И не си спестявайте секса. Той е здраве и живот