logo

Баща на 6 деца отрови любящата си съпруга, заради любовницата, но сметките му излязоха криви и... СНИМКИ

Баща на 6 деца отрови любящата си съпруга, заради любовницата, но сметките му излязоха криви и... СНИМКИ

Джеймс и Анджела имали сериозни проблеми в брака си, а мъжът имал многобройни афери и от тийнейджър бил пристрастен към порнографията

45-годишен зъболекар от американския щат Колорадо отрови жена си в опит да започне нов живот с любовницата си, пише The Daily Beast.

На 15 март тази година Джеймс Крейг закарал съпругата си в болницата. Анджела се оплаквала от световъртеж и силно главоболие и скоро състоянието й започнало бързо да се влошава.

Жена спипа гаджето си в изневяра и ето какво необичайно отмъщение му спретна

Лекарите я поставили на изкуствена белодробна вентилация, но мерките им не помогнали и много скоро американката изпаднала в мозъчна смърт. 

Дни преди престъплението Джеймс проучил в интернет какви отрови могат да убият човек, без да оставят следи. Купил е арсен, цианид и олеандрин, а след това започнал да добавя цианида към протеиновия шейк на жена си.

Един от колегите му случайно видял съдържанието на пакета и предположил, че симптомите на Анджела може да са свързани с химическо отравяне. Той споделил прозренията си с бизнес партньора на Джеймс и скоро болничният персонал разбрал, че вероятно пациентката е отровена.  

Мария случайно разкри лукавата изневяра на съпруга си

В хода на започналото разследване е установено, че Анджела е била отровена. Мъжът й е задържан и в момента се намира в ареста по обвинения в убийство.

Разследването е разкрило още, че Джеймс е имал любовница, живееща в град Денвър, Колорадо. А докато съпругата му е умирала в болницата, той е бил при нея.

Предполага се, че зъболекарят е убил жена си, за да започне нов живот с нея.

Все още не е ясно как Крейг се е запознал с Карин Кейн  – успешен ортодонт и майка на две деца. Най-вероятно двамата са присъствали на едни и същи регионални дентални конференции и събития.

Отбелязва се, че Джеймс и Анджела са имали сериозни проблеми в брака си. Мъжът имал многобройни афери, от тийнейджър бил пристрастен към порнографията. На всичкото отгоре бил пред фалит и зад гърба си вече имал един опит да отрови съпругата си. 

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи!

Свидетел твърди, че в миналото Джеймс е направил опит за самоубийство и е дрогирал Анджела, за да й попречи да го спаси. 

Приятел на семейство Крейг казва, че Анджела е била невероятен човек, прекрасна майка и любяща съпруга, която винаги е подкрепяла мъжа си. Двойката има шест деца. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай

Капитана

Капитана 30.03.2023 9:08

От 6 деца 5 путки и едно момче!И аз щях да се самоубия!

Тони

Тони 30.03.2023 22:01

Ми самоубий се бе, дебил!!!

Гицка

Гицка 31.03.2023 4:47

За некомпетентните глупци ,полът на детето зависи от мъжа, така,че като ти си виновен за момичетата щом искаш убйсе!!!!!!??

АТИЛА

АТИЛА 01.04.2023 7:27

Благодарско за статията.И аз са каня да отровя туй магаре комшийското щот вече не щедза ме ебе и само къчове ми бие претрепа ме ешекя му с ешек крастави.Намерил съм си нов любовник едно доста надарено магаре от съседното село и там ще ходя вече да ме ебе в педерасткия гъз.

Не затвор,

Не затвор, 01.04.2023 9:33

а трепане по труден начин за такъв изрод. Ама, те краварите са си такива, генетично увредени.

До Капитана:

До Капитана: 01.04.2023 9:35

"Умнико", че си глупав и комплексиран е ясно, но да ти напомня, че и майка ти е жена. Или имаш двама татковци?

До капитана

До капитана 02.04.2023 13:10

Ей педерастит, ще ти избия зъбите за простотиите които пишеш. Вече само ще фъфлиш боклук